Ana Sayfa » İlçeler
Demokrasinin Sürekli Nöbetçisiyiz Dediler
13 Ağustos 2016 Cumartesi 00:02


  

 

Formun Üstü

 

 

Sadi Toygar

 

ŞEBİNKARAHİSAR STK’LARI SÜREKLİ DEMOKRASİ NÖBETİ KARARI ALDILAR....
****Başkanlar gündemi değerlendirdi.....
Şebinkarahisar Sivil toplum kuruluşları Platformu temsilcileri, Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği konferans salonunda bir araya gelerek, Türkiye ve Şebinkarahisar gündeminde öne çıkan konuları değerlendirdiler.
İstanbul Şebinkarahisar Sivil toplum kuruluşları Platformu temsilcileri olarak Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şimşek, Şebinkarahisar Vakfı Başkanı Avni İşçan, Şebinkarahisarlı sanayici ve iş adamları Derneği Başkanı Bora Kılıç ve ŞEBDER Başkanı Prof. Dr. Tayfun Yücel ile yöneticilerin katıldığı toplantıda, 15 Temmuz itibarı ile Meydanlarda başlayan ve 10 Ağustos Çarşamba günü sona eren milli iradeye bağlılığı ifade eden ‘’Demokrasi nöbetlerinin ’’ sürekli olması için çalışmalar yapılması kararı alındı.
Şebinkarahisar STK temsilcileri Demokrasi nöbetleri için 15 Temmuz itibarı ile her akşam meydanlarda olduklarını ve hiçbir gücün milli irade karşısında duramayacağını belirterek bu nöbetin sürekli hale getirilmesi için çalışmalar yapılacağını söylediler.
Gündemdeki diğer konuları da görüşen STK temsilcileri Giresun ve Şebinkarahisar gündemi ile ilgili yapılacak çalışmalar ile ilgili geniş açıklamanın daha sonra kamuoyuna duyurulacağını belirttiler

Kaynak/ Şebinmedya

Günceleyen/ Aydın kömürcü

 

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 13398 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: