Ana Sayfa » İlçeler
Demokrasi Şehitleri Halı Saha Futbol Turnuvası
28 Temmuz 2016 Perşembe 22:55


 Demokrasi Şehitleri Halı Saha Futbol Turnuvası Başlıyor

Kuzgun Köyü Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen 3. Gençler Halı Saha Futbol Turnuvası bu sene isim değiştirerek Demokrasi Şehitleri Halı Saha Futbol Turnuvası adı altında yapılacak.

Tirebolu Gençlik Spor Müdürlüğü sahasında yapılacak turnuva 29 Temmuz Cuma günü başlayacak ve 19 Ağustos 2016 Cuma günü sona erecek. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Kuzgun Köyü Derneği Başkanı Ayhan İnal “geçtiğimiz senelerde Kuzgun Köyü Gençler Halı Saha Futbol Turnuvası adı altında yaptığımız bu etkinliği bu sene 15 Temmuz günü meydan gelen darbe girişiminde halkımızın gösterdiği büyük demokrasi mücadelesini ölümsüzleştirmek ve unutturmamak için Demokrasi Şehitleri Halı Saha Futbol Turnuvası adı altında devam ettireceğiz. Köyümüz gençlerinin oluşturduğu dört takım lig usulü yapacakları maçlar sonucunda şampiyon olan takımı belirleyeceğiz. Dostluk içinde yapılacak maçlara tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz” dedi.

Maçlar Tirebolu Gençlik Spor Müdürlüğü’ne ait Körliman Mahallesinde bulunan halı sahada oynanacak.

Güncelleyen/Aydın Kömürcü

Kaynak/Giresunmedyaplatformu



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6984 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: