Ana Sayfa » Spor
Çotanaklar Değişim İstiyor
28 Kasım 2011 Pazartesi 22:23
Merkezi Giresun'da bulunan 28 Çotanaklar Derneği Başkanı, Yalçın Şirin yaptığı yazılı açıklamada artık değişim zamanı dedi.

Şirin "Giresunspor'da artık teknik heyet değişikliğinin şart olduğunu, Bahri hoca'nın bir an önce istifa etmesi gerektiğini savundu. Bahri Kaya'nın göreve devam etmesini şaşkınlıkla izliyoruz diye de ekledi.

*** Çotanaklar.net kongre kararı alınmalı dedi.

                             

Takımımız tarihindeki en zor ve en kötü sezonunu yaşıyor.Ve gidişatın en dibe doğru gittiği bir aşamada Kayyum Heyeti başkanı sayın Cengiz Cindemir'i göreve çağırıyoruz.

2011-2012 sezonunda henüz 3 puanı bir arada görememiş bir takımımızın en azından düşme potasında tutunabilmesi ve 2. devrede daha iyi bir hazırlık ve transferlerle desteklenebilmesi için çalışmalarını hemen bugünden başlatıp büyük bir konsersusyumla herkesin ve her kesimin içinde bulunacağı bir yönetime kavuşturulması için acilen bir kongre kararı alıp takımı yeni ve güçlü bir yönetime teslim etmesini bekliyoruz.


Aksi takdirde aklımızdan geçirmek bile istediğimiz kötü bir sonda Başta bu ilin Vekilleri, Valisi, Belediye Başkanı ve en tepedeki isim olarak siz bu vebalin altından kalkamazsınız.



Kaynak: çotanaklar.net Etiketler : Çotanaklar, Değişim, İstiyor,


Bu Haber Toplam 11647 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: