Ana Sayfa » GİRESUN
Coşkun Çalık Üsküdar'da İftar Verdi
19 Ağustos 2010 Perşembe 04:38
Üsküdar Belediye meclis üyesi ve Giresun Federasyonu yönetim kurulu üyesi Coşkun Çalık iftar verdi.

Uzun bir süredir ortalıklarda pek fazla görünmeyen Coşkun Çalık Ramazan'ın manevi havasını arkadaşlarıyla paylaşmak gayesiyle Üsküdar Çamlıca'da iftar yemeği verdi.İftar yemeğine Hasan Turan,Hasan Ekmen,Kemal Toraman,Mehmet Kuğu,Murat Aydın ve Av.Ersel Kahyaoğlu katıldılar.

Giresun Federasyonu genel sekreteri Av.Ersel Kahyaoğlu Giresun gündemiyle ilgili olarak vatangiresun'a yakında bazı açıklamalarda bulunacağını belirtti.

Giresun Dernekleri Osmanağa & Şehit Cengiz Sarıbaş futbol turnuvasına efendi kişiliğiyle damgasını vuran Çanakçı'lı Üsküdar Belediye meclis üyesi Coşkun Çalık bir başka Çanakçı'lı Giresun Federasyonu Başkan vekili Mehmet Kuğu ile misafirlerini en güzel şekilde ağırladı.

Giresun Federasyonu Başkan ve yönetim kurulu Üsküdar Belediyesinin Mehmet Akif mahallesindeki sokak iftarına da katılarak Belediye Başkanı Mustafa Kara ile hatıra fotoğrafı çektirdi.3500 kişinin katıldığı iftar yemeğindeki başarılı organizasyondan dolayı Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan ve yönetim kurulu,Belediye Başkanı Mustafa Kara,yardımcısı Hasan Ekmen ile meclis üyesi Coşkun Çalık'ı kutladılar.



Kaynak: www.vatangiresun.com Etiketler : Coşkun, Çalık, Üsküdar'da, İftar, Verdi,


Bu Haber Toplam 12971 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: