Ana Sayfa
Canikli İstanbul'da Antrenmanda
12 Mart 2011 Cumartesi 22:10
Ak Parti Giresun Milletvekili ve grup Başkan vekili Nurettin Canikli, İstanbul'da "Türkiye Buluşmaları" konferansında konuştu.

 

Nurettin Canikli'nin İstanbul proğramına Ak Partililerin yanında çok sayıda hemşerisi de destek verdi. Salon tıklım tıklım dolu idi. 
 
   Esenlerde Giresunlu hemşerilerinin ağırlıklı olarak oturduğu Karabayır mahallesinde kurulu Esenler Belediyesi Kültür Merkezi'nde bugün düzenlenen 'Türkiye Buluşmaları' programı çerçevesinde bir konferans veren Giresun Milletvekili Nurettin Canikli konuşmasının uzunca bir bölümünü ana muhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ayırdı.
                        
Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu'yu Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu karşıladı.
 
Canikli, yaklaşık 2 saat konuştu.
   Nurettin Canikli " Ak parti nasıl oluyorda 2002 yılından beri bütün seçimleri kazanıyor diyorlar, gerçekleri görmek çok zor değil, Ak Parti genel bütçede faizlere giden %44 oranındaki parayı %16 ya indirdi ve elde edilen bu farkı halkın hizmetine sundu, olayın aslı bu, Kemal Kılıçdaroğlu herkese maaş bağlayacağını söylüyor ya hesap bilmiyor yada Kemal kılıçdaroğlu bir dahi, biz bu bütçeleri yapmak için 50-60 bin liraları kılı kırk yarıyoruz, öyle atmayla tutmayla bütçe yapılamıyor. " dedi.
 
Nurettin Canikli, proğrama katılan hemşerilerinin bir kısmı ile fotoğraf çektirdi.
   Nurettin Canikli " Kemal Kılıçdaroğlu'nun bürokrasi günlerine atıfta bulunarak CHP genel başkanı SSK genel müdürlüğü döneminde yaptırdığı kamu işlerinde Tuncelili hemşerilerini kolladığını ve yaptırdığı bu işlerde %500 lerin üzerinde artırımlarla devleti zarara uğrattığını. " iddia etti.
 
Bir çok Giresun STK'sının Başkanı olan Sıtkı Ada, pankartlarla Nurettin Canikli'ye destek verdi. Proğrama katılan Giresunlular, Giresun'un en büyük kuruluşu olan Konfederasyon'dan bu pankart sayesinde haberdar oldular.
Haber,  gurbetcigiresun. Resimler, vatangiresun.
 


Etiketler : Canikli, İstanbul'da, Antrenmanda,


Bu Haber Toplam 7483 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: