Ana Sayfa » Dernekler
Çanakcı Akköy Derneğinde Harun Şahin dönemi
29 Mayıs 2015 Cuma 00:39


Yeni Başkan Harun ŞAHİN oldu.
Çanakçı Akköy derneği dün dernek merkezinde yapılan seçimde Harun ŞAHİN başkan Hidayet KAKUT’dan bayrağı devraldı.
Üsküdar Mehmet Akif mahallesinde bulunan dernek merkezinde yapılan seçimde Harun ŞAHİN başkan seçilirken, Murat ÖZCAN, Yaşar ÖZTÜRK, Oktay DEDE, Mustafa ÖZDEMİR, Halil KESKİN, Yılmaz ÇALIK,  Yavuz ÖZTÜRK, Hasbi GENÇ, Şeref AYDIN, Reşit YILMAZ, Seda ŞAHİN,  Murat ÖZTÜRK,  Zekeriye ÇALIK, Nazmi KORMAZ, Ümit ŞAHİN, Süleyman KAKUT,  Sercan AYDIN ve Avni ÇALIK  yeni yönetim kurulu üyesi seçildiler.
Yeni başkan Harun ŞAHİN yaptığı konuşmada; Başta onursal başkanımız Ahmet KORMAZ olmaz üzere derneğimize hizmet edem tüm başkanlarımıza ve emeği geçen tüm yönetim kurulu arkadaşlarımıza ve beni bu göreve uygun görüp göreve getiren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Yeni seçilen yöneticiler hizmet bayrağının çıtasını yükselterek göreve başlarlar. Bizde yeni yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla beraber hizmet çıtasını yeni projelerle inşallah daha üst sıralara çıkarmayı hedefliyoruz. 
ŞAHİN;  dernek merkezindeki seçim toplantısına katılan ve onurlandıran Merter sanayici ve iş adamları derneği başkanı Yusuf GECO, tüm Çanakçı STK başkanlarımıza ve misafirlerimize teşekkür ederek sözlerini tamamladı.
Eski başkan Hidayet KAKUT yeni göreve gelen yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek  Akköy derneğinin kurulduğu günden bugüne hizmet eden tüm başkan, yönetim kuruluna ve üyelerine teşekkür etti.
 
Güncelleyen : Aydın Kömürcü


Etiketler : Çanakcı, Akköy, Derneğinde, Harun, Şahin, dönemi,


Bu Haber Toplam 7711 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: