Ana Sayfa » Belediyeler
Büyük Zafer’in 98. Yılı Bağcılar’da kutlandı
01 Eylül 2020 Salı 22:37


 Büyük Zafer’in 98. Yılı Bağcılar’da kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98’inci yıldönümü, Bağcılar 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Meydandaki Atatürk Anıtı önünde toplumun her kesiminden vatandaşın katılımıyla düzenlenen programda ilçe protokolünün çelenk bırakmasının ardından hep birlikte İstiklal Marşı söylendi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98’inci yılı deneniyle Bağcılar 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanı’nda kutlama programı düzenlendi. Saat 09.00’da başlayan törene Türkiye’nin ilk kadın kaymakamı sıfatını taşıyan ve kısa bir süre önce İstanbul Vali Yardımcılığı’na atanan Özlem Bozkurt Gevrek, Bağcılar Belediye Başkanı Yardımcısı Mehmet Şirin, Bağcılar Askerlik Şubesi Başkanı Albay Ümit Koç, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk, İlçe Müftüsü Celal Büyük, ilçe sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gaziler, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı

İlk olarak kamu kurumu temsilcileri tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu. Çelenk sunumunun ardından tüm şehitler için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Kutlama, mesafe ve maske kuralına uygun şekilde tebrikleşmeyle sona erdi.

Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da yayınladığı mesajda “Tarihi zaferlerle dolu büyük milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilerimizi ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 4855 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: