Ana Sayfa
Bursa'dan Güce'ye Kara Haber
06 Eylül 2012 Perşembe 13:44
Bursa'da Giresunlular arasında sevilen bir isim Gelevera'lı hemşerimiz Ekrem Kara'nın oğlu Mehmet Kara, (33) genç yaşta aramızdan ayrıldı.

Bursa Karaman mahallesinde kuaförlük mesleğini icra eden Mehmet Kara (33) vefat etti.

10 gün önce kalp ameliyatı geçirdikden sonra Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi yoğun bakım ünitesinde gözetim altında tutulan Kara 10 günlük yaşam savaşını kaybederek sevenlerini yasa boğdu.

 

Bursa’da Giresunlular arasında sevilen bir isim Geleveralı hemşerimiz Ekrem Kara’nın oğlu olan Mehmet Kara, geride gözü yaşlı bir eş ve aile bırakırken sevenleri 33 yaşında hayata veda eden dostlarının ardından göz yaşlarını tutamadılar.

 

05.09.2011 (Çarşamba) Bu akşam saatlerinde Uludağ Üniversitesinden cenazesi alınarak Emek mahallesinde bulunan ikamet adresine getirilen Merhum Mehmet Kara’nın naaşı burada helallik alınmasının ardından defin işlemi için Güce ilçesine gönderildi.

www.vatangiresun.com  genç yaşta ahirete göç eden Merhum Mehmet Kara kardeşimize Allah’tan Rahmet yakınlarına ve dostlarına Allah’tan sabır dileriz.

Erdal Avcı / Giresun Havadis

 

 

 



Etiketler : Bursa'dan, Güce'ye, Kara, Haber,


Bu Haber Toplam 8658 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler:
  • Arzay Organizasyon Hizmetinizde
    Eynesil İshaklı Köyünden Kamer Karabektaş'ın organizasyon firması ARZAY her türlü organizasyon işlerinde hemşerilerinin hizmetinde....
  • Avcılarımız Giresun'da Affetmiyor
    Güce Avcılar ve Atıcılar Kulübü Başkanı Varol Zengin, yaptığı açıklamada, ilçede düzenledikleri sürek avına kulüp üyesi 12 avcının katıldığını bildirdi. ...
  • 4. Sürgün Çay Toplandı.
    Güce ilçesinde 39 yıllık bir süreden sonra ilk defa dördüncü sürgün çay kesimi yapıldı....