Ana Sayfa » Duyurular
Bursa'daki Giresunlular Buluştu
13 Kasım 2011 Pazar 14:24
Bursa'da yaşayan Giresun'lu Sanayici, İş Adamı ve Bürokrat hemşerilerimiz Bursa Holiday'in Otel'de tanışma kahvaltısında bir araya geldi.

Bursa’ da yaşayan 120 hemşerimizin katıldığı tanışma kahvaltısına katılım üst düzeyde olurken Bursa’ da yaşayan Giresun’ lu Öğretim Üyesinden, Doktoruna, Sanayicisinden, İş Adamına,  Öğretmeninden, Avukatına, Bürokratına varıncaya kadar herkesin göstermiş olduğu birlik ve güven tablosu gelecek için ışık saçtı.

Pazar sabahının erken saatlerinde Holiday’ in otelde toplanmaya başlayan hemşerimiz bir birleri ile hoş sohbet tadında kahvaltı yapmanın mutluluğunu yaşadılar.

Kahvaltı tabaklarının bitiminden sonra söz alan, bu kahvaltının düzenlenmesinin mimarı Bursa Giresunlular Derneği yönetim kurulu başkanı Orm.Müh.Üzeyir Aktaş geçtiğimiz günlerde şehit düşen Mehmetçiklerimize duyduğu üzüntüye belirterek yapmış olduğu açılış konuşmasında bu tanışma kahvaltılarının düzenleme sebeplerinin en başında gelişen Bursa’ nın sosyal kültürel ve ekonomik yaşantısında yer almak için  Giresun Lobisi’ ni aktif hale getirmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Aktaş kahvaltıya katılan hemşerilerine yeni bir yapılanma içerinde olan SİYAD hakkında kısa bir sunum yaparken bu kahvaltı organizasyonun ve bundan sonraki düzenleyecekleri çeşitli organizasyonların amacının birbirlerini daha yakından tanımak ve tanıştıkça güven ortamı oluşturmaktır dedi. 2012 yılının Bursa’ da yaşayan Giresunlular için MİLAD olacağını vurgulayan Aktaş katılımcılardan büyük destek gördü.

Öte yandan Kahvaltının yapılmasında katkı sağlayan Muhammed Dede, Murat Kabadayı, Cemil Karataş, İhsan Top, Halil Demirtaş, Hüseyin Güvendi, Erdal Avcı, Bülent Akça, İsmail Akdoğan, İbrahim Divli ‘ ye teşekkür dileklerini ileten başkan Aktaş bu tür faaliyetlerin sürekli olarak yapılacağının sinyalini verdi.

Daha sonra birebir tanışma programına geçilirken bu kahvaltı uzun süredir Bursa’ da ikamet eden Giresunluların birbirlerini daha yakından tanılamalarına büyük katı sağladı.

Uzun yıllardır bu cemiyetin içerisinde olan bazı vatandaşlarımız son yıllar da ilk defa bu kadar organize bir şekilde bir program yapıldığın söylerken bu büyük  başarı da pay sahibi olan herkese teşekkür ettiler.

Kahvaltı sonunda herkes mutlu bir şekilde programdan ayrılırken bu tür etkinliklerin sürekli yapılması konusunda görüş fikrine vardılar.

Haber:  Erdal Avcı

Fotoğraflar: Bülent Akça




Etiketler : Bursa'daki, Giresunlular, Buluştu,


Bu Haber Toplam 8750 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: