Ana Sayfa » Dernekler
BURSA TİREBOLU-Güce Derneği Futbol Turnuvası
01 Ocak 2016 Cuma 17:39


 Bursa Tirebolu-Güce Derneği Çotanak Futbol Turnuvası Ödül Töreni Yapıldı

 

Bursa Giresun Tirebolu-Güce Derneği tarafından düzenlenen Çotanak Futbol Turnuvası Şampiyonu belli oldu.

Yaklaşık 1.5 ay önce başlayan Tirebolu-Güceliler Derneği Çotanak Futbol turnuvası Yılmazlar Düğün Salonunda yapılan kupa töreni ve eğlence programı ile son buldu.

Gençlerin kaynaşmalarını sağlamak ve spor’a yönelmelerini sağlamak amacıyla Tirebolu ve Güceli gençlerin oluşturduğu takımların katıldığı turnuvada Şampiyonluk kupasını Bng Çınarönüspor kaldırdı.

İkincilik kupasını Tekkeköy Derneği, Üçüncülük kupasını Boynuyoğunspor, Dördüncülük kupasını ise TMG Yıldırım aldı.

Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Tirebolu ve Güceliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Şen; Turnuvaya ve ödül törenine katılan herkese teşekkür ederken, dostluk ve kardeşlik içerisinde güzel bir turnuvanın ortaya çıkmasına maddi ve manevi katkı sağlayan hemşerilerine ve tertip komitesinden İzzet Özdemir, Bahattin Karaca’ya şükranlarını sundu.

Ödül töreninde Turnuvanın Gol Kralı olan Tekkeköy Derneği Takımından Suat Kurt’a 1 Adet Krampon, En Az Gol Yiyen Kaleci olan BNG Çınarönüspor’dan Kaleci Soner Durdu’ya 1 Adet Eldiven hediye edildi.

Turnuva’da oynayarak gençlere taş çıkartan Bonçukçukurköyü Derneği takımından  İsmail Kuş’da Turnuvanın En Yaşlı Futbolcusu olması nedeniyle kupa ile ödüllendirildi.

Kupa töreni sonrasına Kemençe’de Hakkı Aydın ve Hayati Taşdan’ın söylemiş olduğu türküler ile eğlenen davetliler, horon oynayarak günün yorgunluğunu attılar.

Kupa Törenine Ak Parti Bursa Milletvekili Osman Mestan, Yıldırım Belediyesi Başkan Vekili Ali Ergin, Nilüfer Belediye Başkan Vekili Osman Günay, Ak Parti Yıldırım Belediyesi Meclis Üyesi Metin Güneş, Ak Parti Giresun İl Genel Meclis Üyesi İdris Bahadır, Ak Parti Bursa İl Yöneticileri Salih Bahadır, Ak Parti Osmangazi İlçe Başkan Yardımcısı Zakir Öztaş, Ak Parti Yıldırım İlçe Başkan Yardımcısı Latif Albayrak, Emek Zekaigümüşdiş Mahalle Muhtarı Talip Abdioğlu, Bursa Giresunlular Derneği Başkanı Adnan Kara, Gisiyad Derneği Başkanı Hasan Topkara, Bursa Yağlıdereliler Dernek Başkanı Ali Kılıç, Bursa Espiyeliler Dernek Başkanı Nazım Aycı, Espiye Seydiköy-Gümüşdere Köyü Dernek Başkanı Kemal Topal, Espiye Kurugeriş Köyü Derneği Başkanı Mustafa Çubukçu, Espiye Taflancık Köyü Dernek Başkanı Yaşar Kök, Güce Tekkeköy Dernek Başkanı Murat Güven, Espiye Avluca Köyü Dernek Başkanı Eyüp Aktaş, Güce İlit Dayıcık Derneği Başkanı Zekeriya Bayram, Güce Sarıyar-Fırınlı Köyü Dernek Başkanı Erol Kaya, Güce İlit Köyü Dernek Başkanı Pınar Al, Güce Gürağaç Köyü Derneği Başkanı Salim Erol ve turnuvaya katılan takımların oyuncuları katıldı.

 

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Hakan, ÖzbayAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 7512 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: