Ana Sayfa » Duyurular
Bursa Giresunlular Meclis Ziyareti
11 Aralık 2011 Pazar 22:47
Bursa Giresun Dernekleri Bursa'lı ve Giresun'lu milletvekillerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Bursa Giresun Derneklerinden Milletvekillerine Ziyaret

Bursalı ve Giresunlu Vekiller Bir Arada

Bursa Giresun Dernekleri 12 Haziran seçimleri sonrasında Bursalı ve Giresunlu milletvekillerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Bütçe görüşmelerinin başlaması nedeniyle Bursa’lı Vekillerden İsmet Su ve İsmail Aydın, Giresunlu Vekillerden Adem Tatlı ve Mehmet Geldi’yi ziyaret eden Bursa Giresun Dernekleri, parti ayrımı gözetmeden milletvekillerini gelecek günlerde ziyaret etmeye devam edeceklerini açıkladılar.

Bursa Doğankent Dernek Başkanı İsmet Aydın, Gemlik Çotanakspor Başkanı Cemil Karataş, Gemlik Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Durmuş Uslu ve Bursa Espiyeliler Derneği Yöneticisi Seyati Karakaya’nın katıldığı görüşmede Bursalı vekiller İsmet Su ve İsmail Aydın, Giresunlu Vekillerden Adem Tatlı ve Mehmet Geldi ile önümüzdeki süreç içerisinde Bursa ve Giresun’a neler kazandırabiliriz? konu başlığı altında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

TBMM İdare Amiri Salim Uslu’nun makamında gerçekleşen ziyarette Bursalı ve Giresunlu vekillere yeni dönem projelerinde tam destek sözü verildi.

Bursa Giresunlular Derneği yönetim kurulu başkanı Orm.Müh.Üzeyir Aktaş’ ın yoğun programından dolayı katılamadığı ziyaret toplantısında Bursa Giresunlular Dernekleri adına konuşan Cemil Karataş, milletvekillerimize hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek “Bütçe görüşmeleri nedeniyle diğer vekillerimizle görüşme imkanımız olmadı. Gelecek ayda geniş katılımlı parti ayrımı gözetmeden diğer milletvekillerimizle de bir araya geleceğiz. Bursa adına, Giresun adına Bursa’da yaşayan Giresunlular olarak üzerimize düşeni yapacağız” açıklamasını yaptı.

Bursa Milletvekilleri İsmet Su, İsmail Aydın ve Giresun Millet vekilleri Adem Tatlı ve Mehmet Geldi ise ziyaretten duydukları memnuniyeti vurgulayarak “Bir araya gelip sorunları, konuları, ihtiyaçları beraberce belirleyip çözelim ve ilimize, ülkemize faydalı bireyler olalım” dediler.

Heyet ziyaret sırasında Bursa Gemlik’in zeytini ve zeytinyağı ile Giresun’un fındığını milletvekillerine hediye etti.

 

Eskişehir’ de Hemşerimiz Bekir Yavuz’ a Ziyaret

Eskişehir Anadolu Üniversitesi İİBF İşletme bölümünden mezun olan Bekir Yavuz,  başarılı bir yönetim gösteriyor. Öğrenciyken işçi olarak başladığı Serdivan cafede yöneticilik yapan Yavuz, girişimci ruhuyla cafe ve kahvaltılık salonuyla beş ayrı mekanda 46 çalışanıyla  Eskişehirlilere hizmet veriyor.

Bursa Giresunlular Derneği başarılı hemşerimiz Bekir Yavuz’u da ziyaret ederek mekanı gezdiler ve bir süre sohbet ettiler. Eskişehir’de okuyan Giresunlu öğrencilere katkılarını ve desteklerini esirgemeyen Bekir Yavuz’a teşekkür eden Dernek yöneticileri, başarılarının devamını dilediler.

                       Gencay Yılmaz / Giresun Havadis


Etiketler : Bursa, Giresunlular, Meclis, Ziyareti,


Bu Haber Toplam 17140 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: