Ana Sayfa » Dernekler
Bursa Giresun Dernekleri Yeniliklere devam ediyor
28 Mart 2016 Pazartesi 17:46


  

 

BURSADA  EVLENEN HER ÇİFT BU HEDİYEYİ ALIYOR

 

 

Bursa Giresun Dernekleri Yeniliklerine Devam Ediyor..!

Bursa Giresun Dernekleri yönetim kurulu başkanı Adnan Kara yönetiminde ülkede eşine az rastlanır bir kararla evlenen her Giresunlu çifte Dernekler adına hediye verme sözünü tutuyor,derneğe ulaşan tüm düğün çağrılarına katılarak Giresun Dernekleri adına hediyesini takdim ediyor.

Bursa Giresun Dernekleri yönetim kurulu geçtiğimiz yıl göreve geldiğinde ilk olarak aldığı kararla Bursa’da evlenen her Giresunlu  çifte bir hediye verme sözünün bir yıldır yerine getiriyor.

EVLENEN ÇİFTLER UYGULAMADAN ÇOK MEMNUN..!

Giresun Dernekleri’nin hediyesini alan çiftler ise bu uygulamadan çok memnun olduklarını dile getirerek,bizler Bursa’da Giresunlu olmanın gururunu her alanda yaşıyoruz hayatlarımızı birleştirdiğimiz bu özel günde derrneğimizinde yanımızda olduğunu bilmek bizleri daha da çok mutlu ediyor uygulamanın devam etmesini istiyoruz Dernek yönetim kurulunun bu davranışları bizi sevindiriyor saolsunlar dedi.!

HEDİYE PAKETİNDE NELER VAR..!

Giresun Dernekleri yönetim kurulu başkanı Adnan Kara ise bu hediye paketinin içinde bornoz takımı var evliliğe ilk adım atan gençlerimize bizlerde bşr hediye vererek onların mutluluğuna ortak olmak istedik ve göreve geldiğimizden beri bu geleneğimizi sürdürüyoruz elimizden geldiğincede devam edeceğiz yuva kuracak tüm çiftlerimize mutluluklar dilerim dedi.

Haber:B.Akça

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Hasan, TuranAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6585 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: