Ana Sayfa » Dernekler
Bursa Giresun Dernekler Birliğinden Giresun’a Çıkarma
04 Nisan 2018 Çarşamba 02:57


 

Bursa Giresun Dernekler Birliğinden Giresun’a Çıkarma


 Bu haber 03 Nisan 2018 - 8:15 'de eklendi ve 257 kez görüntülendi.

Bursa Giresun Dernekler Birliğinden Giresun’a Çıkarma

Bursa Giresun Dernekler Birliği Başkan ve Yöneticileri, Belediye Başkanı Kerim Aksu ve Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları’nı makamında ziyaret etti. 

VALİNİN MAKAMINA ÇIKTILAR

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları’nı makamında ziyaret eden dernek yöneticileri, Faaliyetleri hakkında bilgi sunan başkanlardan Bursa Giresun Dernekler Birliği Başkanı Yılmaz Özdemir, Vali Sarıfakıoğulları’na 05-06 Mayıs tarihlerinde Bursa’da gerçekleştirilecek olan Bursa Giresun Günlerine davet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Sarıfakıoğulları, dernek başkanlarına başarılar diledi. 

KERİM AKSU’YU ZİYARET

Osman Ağa ve Milli Mücadele Şehitlerini anma günü nedeniyle Giresun’a gelen Bursa Giresun Dernekler Birliği Başkanı Yılmaz Özdemir, Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Akgün ve Bursa’da bulunan Giresun İlçe ve Köy Derneklerinin Başkanları, Başkan Aksu’yu makamında ziyaret ettiler.

Bursa Giresun Dernekler Birliği Başkanı Yılmaz Özdemir ve beraberindeki heyet, 5-6 Mayıs tarihleri arasında Bursa da derneklerinin kuruluşunun 28.yılı nedeniyle düzenleyecekleri “Fındık ve Kemençe” festivaline Başkan Aksu’yu da davet ederek, kendilerini aralarında görmek istediklerini ifade ettiler. 

Başkan Aksu nazik davetlerinden dolayı heyete teşekkür ederken, şunları söyledi; “Bugün Osman Ağa ve Milli Mücadele şehitlerimizi ve canlarını bu vatan uğruna seve seve veren atalarımızı bir kez daha minnet ve şükranla andık. Bursa’dan kalkıp törenler için memleketinize gelmeniz bizleri gururlandırdı. Ayrı şehirlerde yaşıyor olabiliriz, ama bizim tek sevdamız Giresun’dur. Hepimizin ortak paydası Giresun’dur. Ben hiçbir zaman o a partisinden, bu b partisinden demeden, siyasi ayrım yapmadan, siyaset gözetmeden halkımız ile el ele olmuş ve olmaya da devam edeceğim. Dernekçilik çok güzel bir şey. Birlik ve beraberliğin oluşabileceği en önemli yerler. Toplumun tamamına hitap edip, ayrımcılık yapılmaması gereken yerlerdir. Bizi bütünleştiren siyaset değil, Giresun’dur. Sizleri bir kez daha kutluyorum. Sizlerin aracılığı ile Bursa’da oturan Giresunlu hemşerilerime selam ve sevgilerimi gönderiyorum. 5-6 Mayıs tarihlerinde düzenleyeceğiniz festivalinizde de sizlerle olmayı arzu ediyorum.”

Karşılıklı sohbetin yapıldığı ziyaretin sonunda gelen heyet Başkan Kerim Aksu’ya Bursa Giresun Dernekleri adına Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti. 

Bursa Giresun Dernekler Birliği Başkanı Yılmaz Özdemir, Seydiköy Gümüşhane Dernek Başkanı Kemal Topal, Bursa Giresun Tirebolu Dernek Başkanı Bülent Akça, Bursa Giresun Espiye Taflancık Dernek Başkanı Kazım Kara, Bursa Giresun Güce İlit Dayıcık Dernek Başkan Yardımcısı Zekeriya Bayram, başkanlarla bir süre sohbet etti.

Haber: Erdal Avcı / giresunhavadis

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 12826 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: