Ana Sayfa » Duyurular
Bursa 2.Yakup Aktaş'ı Çıkarabilir
17 Şubat 2011 Perşembe 13:27
GİRDEF, GDB ve GİRFED'in İstanbul'dan kaç Giresunlu'yu TBMM'ye taşıyacağı merak edilirken, Bursa'daki Giresunlular Abdurahman TIĞ için harekete geçtiler.

   GİRDEF,GDB ve GİRFED'in İstanbul'dan kaç Giresunlu'yu TBMM'ye taşıyacağı merak edilirken,Bursa'daki Giresun Dernekleri Abdurahman TIĞ'ı AKP'den meclise göndermek için harekete geçti.Bursa'da oldukça sevilen ve örnek bir siyasetçi olarak gösterilen TIĞ'ın seçilme şansının yüksek olduğu öğrenildi.

Tirebolu ve Güceliler  Yeşil Işık Yaktı

   Geçtiğimiz ay Bursa Tirebolu ve Güceliler  derneği yönetim kuruluna seçilen İsmail Akdoğan ve ekibi gelecek için Bursa’ daki Tirebolu ve Güce’ liler adına yeşil ışık yaktılar.

Abdurrahman TIĞ' a Aday Olması İçin Yoğun Baskı;

   Bursa’ da aktif siyasetle uğraşan Ak partinin bir dönem Bursa İl başkan yardımcılığını ve Burfaş Genel Müdürlüğünü de yapan aynı zamanda ’Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ ın Konuşmalarından Seçmeler ‘’ adlı eser’ i ile de teşkilat içinde çok iyi tanınan Espiye’ li hemşehrimiz Abdurrahman Tığ ‘ a Milletvekilliği için aday olması konusunda taban’dan büyük baskı olduğu gözlendi.

   Baskılar sonucunda söz alan Tığ,” Bursa  ve Giresun için çalışmalarız devam ediyor sizler bana güvendikçe inşallah burada hiçbir zaman sırtımız yere gelmeyecek” dedi.TIĞ “ “Yeri ve zamanı geldiğinde Aday Adaylığımızı açıklar sizler ile beraber Ankara’ ya yürüyüşümüzü gerçekleştiririz” şeklinde konuştu. Bursa’ da yaşayan Giresunlular’ dan büyük destek gören Tığ’a, Tirebolulu ve Güceli hemşehrileri de sevgi gösterisinde bulundular.



Etiketler : Bursa, 2.Yakup, Aktaş'ı, Çıkarabilir,


Bu Haber Toplam 7931 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: