Ana Sayfa » Siyaset
Bulancak'ta Anket Rezaleti
27 Kasım 2013 Çarşamba 11:42
AK Parti Anketine Müdahale mi ediliyor ? Bulancak'ta Belediye Başkanını belirlemek için yapılan ankete müdahale edildiği gündeme bomba gibi düştü.

Bulancak Belediye başkanı kimi görmek istiyorsunuz diye halka sorulan sorulara müdahale edildiği öne sürüldü. Bulancak Time’ın öne sürdüğü habere göre ‘ BULANCAKTA BUGÜN YAPILAN ANKETE MÜDEHALE YAPILDIĞI DUYUMLARI ÜZERİNE KONUYU ARAŞTIRDIK VE AÇIKÇA YAZIYORUZ HAMZA TANRIVERDİNİN YANINDAKİ BİR KAÇ KİŞİ İLE BİRLİKTE ANKETÖRLERİN PEŞİNDE OLDUĞUNU GÖRDÜK. SAYIN BAŞKAN HAMZAYI VE YANINDAKİ KİŞİLERİ ANKETÖRLERİN BAŞINDAN ÇEK. BU ÇAĞRIMIZDA HAMZA TANRIVERDİYE " YANINDAKİ SAZ EKİBİNE SİZ GİDİN BENİ TANIRLAR" DEDİĞİNİ DUYDUK. SEN KADİR BAŞKANIN BULANCAĞI MAHVETTİĞİNE İNANAN BİR KİŞİYKEN ŞİMDİ ŞAHSİ ÇIKARLARIN İÇİN YANLIŞ YOLLARA DÜŞMÜŞSÜN. SENİN ŞAHSİ ÇIKARLARIN BULANCAĞIN GELECEĞİNDEN DEĞERLİ. SİYASETTE OYUNLARLA DEĞİL ÇALIŞARAK BAŞARILARLA BİR YERLERE HİZMET YAPMANIN VERDİĞİ MUTLULUKLA OLMANIZ DİLEĞİYLE SİZİ DÜRÜSTLÜĞE DAVET EDİYORUZ.. ‘ denildi.

 

Bulancak Ak Parti Belediye Başkan A.Adayı Ali AYDIN ise kendine ait sosyal paylaşım sitesinde konuya karşı tepkisini gösterdi.. AYDIN ;  Bulancak'ta bugun yapıalan ankete Allah rızası ıcın mudahele etmeyınız’  

Allah korkusu olan beyler bu ne rezıllık bırı muhtarın ısyerınde dıgerı sırket elamanlarını bırı genclık kollarını dıgerı kadın kollarını anketlerde calıstırıyor. Bu kavga nıye.rant mı hızmet mı?yoksa koltuk sevdasımı? dedi.
 


Etiketler : Bulancak'ta, Anket, Rezaleti,


Bu Haber Toplam 11379 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: