Ana Sayfa » GİRESUN
Bulancak'ta Anket Oyunları Bitmek Bilmiyor
12 Aralık 2013 Perşembe 12:57
Giresun’un ilçelerinde Ak Parti adaylarının açıklanmamış olması nedeniyle her gün ayrı bir anket şoku yaşamaya devam ediyor.

Ak Parti Genel Merkezi tarafından yaptırılan ve bugün gerçekleşen anket çalışmasında yine şaibeler gündeme geldi.

Konu ile ilgili Bulancak ilçesinde yaptığı haber ve yorumlar ile gündemi belirleyen sivri kalem İnci Zere bir kez daha gündeme oturmayı başardı.

İşte İnci Zere yorumu ile bugün yapılan anket ile ilgili haber yorum;

Bulancak’ta Ak Parti genel merkez tarafından yaptırılan ve star firması elemanları tarafından yapılan ankette yine yönlendirmeler yapılması kamuoyunda tartışmalara neden oldu.

Bu yönlendirmelerin nedenlerini tartışan vatandaşlar, Ak Parti’nin Bulancak Belediye başkan aday adaylarından bazılarının neden bu kadar korkutuğunu soruyor.

Bugün yapılan anket çalışmasında Kadir Aydın, Hamit Karaoğlanoğlu, Recep Yakar ve Hakan Korkmaz taraftarlarının, anketörleri markaja aldıklarını gözleyen vatandaşlar bu adayların bu tür olaylara neden ihtiyaç duyduklarını ayrıca sorarak; “Ne kadar koltuk meraklısı varsa aday oldu ancak bu adayların hepsi aynı tavanın balıkları. Birbirlerinden hiç farkları yok. Hepsi hizmet etmek için değil kendilerine menfaat sağlamak için aday olmayı ve belediyeyi kazanmayı istiyor. Genel merkez bu adaylardan birini elbette değerlendirecek şayet böyle bir ankete ihtiyaç duyup yaptırıyorsa demek şuan gündemde olan adaylara hiç güvenmiyor. Aday adayları bu durumu nasıl görmezden geliyor anlamış değiliz. Şunu unutmamaları gerekiyor; Gündeme yalan dolan haberlerle kendini ön plana çıkarmaya çalışan bazı adaylar ne Bulancak halkı tarafından nede genel merkez tarafından istenmiyor.
Adaylar şimdi şapkasını aline alıp bir düşünsün bakalım sebebi nedir?” diye veryansın ettiler.

Ak Parti genel merkezi tarafından değerlendirilmesi istenilen bu yorumları şayet vatandaştan duymak isterlerse partinin ileri gelenleri gelip burada bizzat çalışma yapabilirler.

Daha öncede yapılan anketlerde aynı olayların yaşanması oldukça tepki toplamış, buna rağmen bazı adaylar yine aynı yola başvurarak kendi adamlarından oluşturdukları gruplarla anketörleri kendi lehlerine oy kullandırmaları aday adaylarına az da olsa duyulan güveni kaybetmelerine neden olmuştur.

Bugün tekrar yaşanan bu olaydan şu sonuçlar çıkıyor:
İsmi geçen aday adayları kendilerine güvenmiyor.

Bulancak halkını ciddiye alınmadıkları gibi, birde üstüne vatandaşlarla alay ediyorlar.

En önemlisi ise Bulancak pastasını ben pay edeyim yarışındalar.

Anketörlerin gittiği yerleri takip edip önceden gidip binaların kapılarında beklemeye başlayan anketör takip mafyasının elemanları, binada oturuyormuş gibi bina girişinde anketörlerin formlarını doldurarak anketörleri oradan uzaklaştırıyor.

Şimdi soruyorum: Bu anketi yaptıran star firmasının Bulancak sorumlusu Fatih Korkmaz; bu anketi nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsunuz? Anketten aday adayı olan kardeşiniz Hakan Korkmaz’ın çıkma ihtimali ne kadardır?

Ve bu anketi dikkate olacak olan genel merkez bu değerlendirmeyi nasıl sonuçlandıracak?

Bekleyip görelim; Halep oradaysa Arşın burada! 



Kaynak: gurbetcigiresun.eu Etiketler : Bulancak'ta, Anket, Oyunları, Bitmek, Bilmiyor,


Bu Haber Toplam 8908 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: