Ana Sayfa » İlçeler
Bulancak'ta Çaldılar Erzurum'da Yakalandılar
12 Ağustos 2013 Pazartesi 23:08
BULANCAKTAN ÇALDILAR ERZURUM’DA YAKALANDILAR

 BULANCAKTAN ÇALDILAR ERZURUM’DA YAKALANDILAR

 
 Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ekiplerince sürdürülen çalışmalarda 4 ayrı hırsızlık suçu yapılan operasyonlarla kısa sürede sonuçlandırıldı.  
  Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekiplerin Ramazan Bayramında genel güvenlik ve asayiş yönünden şehrin giriş çıkış noktalarında yapmış oldukları uygulamalar esnasında Üniversite kavşağında seyir halinde olan beyaz renkli kapalı kasa ticari aracı şüphe üzerine durduruldu. Araç içerisinde yapılan kontrollerde rulo halinde 3 ton 50 kilogram ağırlığında kullanılmamış kurşun levha ve farklı ebatlarda elektrik kablosu görülerek araçta bulunan M.K. ve H.S. isimli şahısların fatura ibraz edememesi ve şüpheli hareket sergilemeleri üzerine gözaltına alındı. Bahse konu malzemelerin çalıntı olabileceği yönünde yapılan kapsamlı araştırmalar neticesinde malzemelerin önceki gün gece saatlerinde Giresun ili Bulancak ilçesinde bulunan bir hastane inşaatından çalındığı anlaşılarak Bulancak ilçesinden gelen görevlilerin bahse konu malzemeleri teşhis etmesinin ardından kurşun levhalar ve elektrik kabloları görevlilere teslim edilerek olayla ilgili olarak çok yönlü tahkikata başlanıldı.
  İkinci hırsızlık olayında ise Yukarı Sanayi mahallesinde bulunan bir ikamete, vatandaşların bayram ziyaretinde bulunduğu sırada evin camının kırılarak girildiğinin Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekipler tarafından fark edilmesi üzerine ikamet çevresi abluka altına alınarak ikamet içerisinden hırsızlık yaptıktan sonra kaçmaya çalışan yaşı küçük H.A., B.S. ve M.A. isimli yaşı küçük şahıslar Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekipler tarafından ikametten çalmış oldukları 2 bin 790 euro ve 700 Dolar ile birlikte yakalanarak haklarında adli tahkikat başlatıldı.
  Şehit Üsteğmen İsmail Aksu Mahallesinde meydana gelen ikametten hırsızlık olayında ise Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler ve Güven timlerinin ortak çalışmalarının neticesinde, telefonu çalan G.Ç. isimli şahıs,  ikametten çalınan Samsung Glaxy S-4 marka cep telefonu üzerinde iken yakalanmış, cep telefonu sahibine teslim edilerek, G.Ç. isimli şahıs hakkında adli tahkikata başlanıldı.
  Kuzey Çevre Yolu, Tortum Yolu, Dadaşkent Yolu ve Erzincan Kapı istikametlerine Ramazan Bayramı süresince değişik tarih ve saatlerde yapılan uygulama ve araştırmalarda da S.Ü, H.A., S.Ö., M.K., M.A., N.K., K.K., Z.B., Z.Y., V.Y., isimli şahıslardan farklı zamanlarda toplamda 37 bin 660 paket Kaçak sigara ele geçirilerek adı geçen şahıslar, haklarında hazırlanan adli tahkikat sonrası adli mercilere sevk edildiler.
  


Kaynak: ERZURUM (İHA) - Etiketler : BULANCAKTAN, ÇALDILAR, ERZURUM’DA, YAKALANDILAR,


Bu Haber Toplam 10188 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: