Ana Sayfa » Spor
BULANCAKSPOR'U EVİNDE ZİYARET ETTİK
03 Kasım 2014 Pazartesi 18:29


Giresun ziyaretleri çerçevesinde Bulancakspor'u ziyaret ettik.

Bulancakspor'la ilğili gazetemize açıklama yapan kulüb müdürü sayın Hacı Özdemir, Bizler Bulancakspor olarak kıt kaynaklar arasında elimizden geleni yapıyoruz .maddi durum önceki yıllarda daha iyiydi tabiki şuan o kadar iyi değil ama inanıyorumki bu işler düzelecek Bulancaksporumuzda düzlüğe çıkacak.be deniz futbolcu yönetici olarak yirmi otuz yıldır sporun içindeyim .zaten Giresun genelinde futbolda bir düşüş var.buda öz kaynakların enerjisini sinerjiye çevirmek gerekiyor biz bunu kulüp olarak yapmaya çalışıyoruz aslında bizim avantajımız var dez avantaj olarak görüksede diğer ilçelere karşı.ilçemizde beş tane amatör takım var .tesisimiz çok güzel  böleğede bir çok kulüb'de yok. Kaymakamıza ,Belediyemize , Esnafımıza  ,İşadamımıza teşekkür ederiz katlılarından dolayı.  destek yeterlimi yeterli değil.
sizin aracılığınızla gürbet eldeki Bulancaklı hemşerilerimize de çağrı yapıyorum bizleri unutmasınlar ellerinden geldiğince bizlere yardımcı olsunlar Bulancak arması burada yaşayanları ne kadar ilğilendiriyorsa gurbet eledeki kardeşlerimizi hemşerilerimizi o kadar ilğilendiririyor . tabiki bazı hemşerilerimiz gurbetden sılaya destek veriyor  onlarada hayrıca teşekkür ederim .
Taraftarımıza da yine teşekkür ederim bizleri yalnız bırakmıyorlar tribünleri dolduruyorlar .desteklerinin artarak devam etmesini bekliyorum.hülasa yönetim olarak tüm işlerin üstesinden  geliriz derken  . gazete olarak bizleri gelip ziyaret etiğimiz için  teşekkür etti.
Bizde sayın Hacı Özdemir beye teşekkür ederken Bulancak'da gözlemlediğimiz bir şeylerde kulüb binasının ve spor tesislerinin çok mükemmel olduğunu gördük .geriye kalan Bulancaklı spor severlerin Bulancakspora daha fazla sahip çıkmaları  diye düşünüyorum.
Bulancakspor'a 2014-2015 futbol sezonunda başarılar dilerim.
 

 
 
 
 
 
 
 
Haber:AYDIN KÖMÜRCÜ/*\ÖZKAN KÖMÜRCÜ
 
 


Etiketler : BULANCAKSPOR'U, EVİNDE, ZİYARET, ETTİK,


Bu Haber Toplam 9412 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: