Ana Sayfa » İlçeler
BULANCAK’TA CUMA SABAH NAMAZI BULUŞMALARI
08 Ekim 2021 Cuma 22:14



BULANCAK’TA CUMA SABAH NAMAZI BULUŞMALARI

Bulancak’ta iki yıl önce başlatılan ve Pandemi sebebiyle ara verilen Bulancak Kıyam Buluşmaları Ekim ayı itibariyle tekrar hayata geçirildi. Bulancak Müftülüğü, Bulancak İmam Hatip Okulları ve TÜGVA öncülüğünde gerçekleştirilen Kıyam Buluşmalarına her hafta katılım giderek artıyor.

Ekim ayı başında Orta Camii ile başlayan Cuma Kıyam Buluşmaları bu hafta Bulancak Kubbeli Camii’nde devam etti. Namaz buluşmasına katılan yüzlerce genç ve vatandaşa namaz sonrası Bulancak Müftüsü Cevat Erişti kısa bir hitap ederken ardından cami görevlileri ve TÜGVA’nın organizasyonu ile tüm katılımcılara çorba ikramında bulunuyor.  

Göktekin “Gençler, seher vaktinde buluşuyor”

Dört yıldır Bulancak’ta aralıksız Sabah Namazı Programı düzenlediklerini söyleyen TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah GÖKTEKİN “Bulancak, Sabah Namazı buluşması geleneği olan bir şehir. Hamd olsun öncelikle gençliğimizin teveccüh ve talebi ile sonra İlçe Müftülüğümüz ve Bulancak’ta özellikle İmam Hatip Okullarının destekleri ile yıllardır yüzlerce genç ve vatandaşla Sabah Namazlarında buluşuyoruz. Bizler Cuma namazı öncesi Cuma namazı yoğunluğunu her Cuma sabahı hissediyoruz. Yine her hafta farklı bir camide olması, cami din görevlilerimizin en güzel şekilde ev sahipliği yapılması, şehrimizin Müftüsünün her Cuma sabahı gençliğinin yanında olması programlara güzellik katıyor. . Seher vaktinin tılsımı çok farklı olmalı ki sabah namazında buluşan gençlerin hayatlarında mutlaka dokunuşlar, değişimler oluyor. Bu vesile ile Bulancak Müftülüğüne, Bulancak İmam Hatip Okullarına, Âb-ı Hayat Derneğine, BİMDER’e, Anadolu Gençlik Derneği’ne ve tüm cemaatimize teşekkür ediyoruz.” Dedi.  

 
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği

Medya ve İletişim Ofisi

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 3895 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: