Ana Sayfa » İlçeler
Bozatlılardan Ali Aydın’a Tam Destek
21 Ekim 2013 Pazartesi 00:38
Bozat Belde Derneği Başkanımız olan Ali AYDIN Bulancak Belediye Başkanlığına a.adayı olması bizleri heyecanlandırmış, sevindirmiş ve onurlandırmıştır. Bulancak’ta sadece Bozat Beldesinden 650 hane ya

Bozatlılardan Ali Aydın’a Tam Destek
 
 Bozat Belde Derneği Başkanımız olan Ali AYDIN Bulancak Belediye Başkanlığına a.adayı olması bizleri heyecanlandırmış, sevindirmiş ve onurlandırmıştır. Bulancak’ta sadece Bozat Beldesinden 650 hane yaşamaktadır. Çevre köylerimiz (Armutçukuru, Çağlandere,Akçay,Tepeköy,Şerefli,Çayırköyü,Kılııçlı) ile 1650 hane Bulancak’ta ikamet etmektedir.Yaklaşık 3500 seçmen oy kullanacaktır.
 
Aday Ali Aydın başkanımız olursa bu sayı 5000’i geçecektir.Siyasiler bizleri dikkate alarak tercih yapmalıdırlar.İstanbul’da olduğu gibi Bulancak’ta da Başkanımız Ali Aydın’a maddi-manevi her türlü desteğimizi vereceğiz. Bulancak’ta ilçe olarak Piraziz’li seçmen dikkate alınmalı ve desteği istenmelidir. Bizlerin siyasi görüşleri ayrı olabilir, partilerimiz ayrı olabilir. Ancak içimizden biri olan ve Dernek Başkanlığımızı yapan Ali Aydın’a partiler üstü tam destek vereceğiz. Bu vesile ile Bozat, Piraziz, Bulancak, Giresun halkının Kurban Bayramını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını Allah’tan temenni ederim.
Bozat Belde Derneği Yönetim Kurulu adına; Saadettin GÜRSOY Yücel YILDIRIM Emin GÜRSOY Ayhan KASAP Mustafa HARTAMACI
Bulancak Belediye Başkanı aday adayı Ali AYDIN’da bir açıklama yaptı.
 
 Değerli basın mensupları, çok kıymetli Bozat’lı kardeşlerim; Gösterdiğiniz ilgi ve alaya teşekkür ederim. Bulancak halkına hizmet etme arzumuz bir kat daha artmıştır. Sizleri ve Bulancak halkını asla mahcup etmeyeceğim. Burada birkaç konuyu da açıklamak istiyorum; Ben Bulancak doğumluyum. Burada dışarıdan gelmedim. Gurbette olmamıza rağmen Bulancak sevdamız, Bulancaklı sevgimiz hiç eksilmedi.STK’lar ile içi içe yaşadık.Bulancak’ta hizmetin eksik yapıldığını görerek bizler daha fazla hizmet yapacağımızı söyleyerek yola çıktık.Biz ilçemizi GÜLİSTAN yapmaya talibiz. Belediyemizde alınacak tüm siyasi kararlar İlçe Teşkilatımızın görüş ve onayından sonra uygulamaya konulacaktır. Biz teşkilatımızın bir neferi gibi çalışacağız. Partimizden aday adayı olacak arkadaşlar aday kim olursa olsun birbirimize destek vereceğiz.
 Bulancak’ta Yerel seçin % 34 lerle değil % 60 larda oy patlaması yaparak kazanacağız. Kurban Bayramınızı kutlar, sağlıklı, bereketli ve huzurlu günler temenni ederim. Sağolun-Varolun.Hepinizi muhabbetle selamlıyorum. Bir olalım, birlikte olalım, diri olalım. Her hizmet Bulancak için.
 


Etiketler : , Bozat, Belde, Derneği, Başkanımız, olan, Ali, AYDIN, Bulancak, Belediye, Başkanlığına, a.adayı, olması, bizleri, heyecanlandırmış,, sevindirmiş, ve, onurlandırmıştır., Bulancak’ta, sadece, Bozat, Beldesinden, 650, hane, ya,


Bu Haber Toplam 18456 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: