Ana Sayfa » Dernekler
Böyle Gençler Oldukça İnsanlık Yaşayacaktır
29 Şubat 2016 Pazartesi 06:23
Merkezi İstanbulda Şişlide bulunan yarım asırlık geçmişiyle yaptığı örnek çalışmaltla adından söz ettire Şebinkarahisar yardımlaşma derneğimiz yine güzel ve örnek çalışma yaptı bu sefer Gençlik kolla

 ŞEBİNKARAHİSAR GENÇLİK KOLLARINDAN BANGLADEŞE BÜYÜK ESER…

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Gençlik Kolları, yurtiçi projelerinin yanında, uluslar arası alanda da güzel bir projeye imza attı. Gençlik Kolları Yönetimi, temiz içme suyu sıkıntısı yaşayan Bangladeşte, Arakanlı Müslüman kardeşlerimizin bulunduğu kampta SU KUYUSU açtırdı.

2015 yılında yeni seçilen yönetim ile göreve başlayan Gençlik Kolları, göreve geldiğinden buyana çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Eğitim, kültür ve spor faaliyetlerinin yanında Sosyal Sorumluluk Projelerinede önem veren Gençlik Kolları Yönetimi, hem manevi bir görevi yerine getirmenin mutluluğunu yaşarken, hemde Şebinkarahisar ismini Güney Asyadaki bir ülkede kalıcı hale getirmenin gururunu yaşıyor. Bangladeşte  açtırılan bu eser ile birçok insanın günlük içme suyu ihtiyacı karşılanmış olacak.

Yapılan bu eserin bütçesi, yine gençlerin kendi emeğine dayanıyor. 2015 Bahar pikniğinde sattıkları tişört ve şapkalardan elde ettikleri gelirler ile bu projenin hayata geçirilmesine vesile oldular.

Bangladeşte bulunan Arakan Mülteci kampına yaptırılan bu eser ile bölgedeki  temiz içme suyu sıkıntısı bir nebze karşılanmış olacak.

İstanbuldan yaklaşık 6.000 km uzaklıkta bulunan Bangladeşe uzanan bu yardım eli, bölge halkının yüzünü güldürürken, Şebinkarahisarlılar için mutluluk kaynağı olmuştur.

 Bizde Gazete olarak Şebinkarderneğimiz Başkanı Mehmet Şimşek ve yönetimini böyle bir gençlike sahip oldukları için tebrik ederken. Gençlik kolları başkanı Kadir Davulcu ve arkadaşlarını kutlarım.

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Adil, EmecanAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6991 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: