Ana Sayfa » Güncel
BİZİM BİZDEN BAŞKA DOSTUMUZ YOK
26 Temmuz 2017 Çarşamba 01:34


BİZİM BİZDEN BAŞKA DOSTUMUZ YOK

Karadenizliler Dernekler Platformunun misafiri olan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, 'Burası bizim evimiz, Esenyurt hepimizin. Biz, doğusuyla batısıyla, kuzeyi ve güneyi ile biriz, kardeşiz. Bizim bu kardeşliğimiz tüm Türkiye’ye örnek olacaktır. Bizim, bizden başka dostumuzun olmadığını hep beraber görüyoruz. Siyonistlerin bu oyunlarına dur diyecek olan bizleriz. Mağdurlar ve mazlumlar bizden destek bekliyor. Biz elimizi uzatmazsak onlara hiç kimse acımaz yardımda etmez. İsrail’in Filistin’de yaptığı zulme, Esat’ın Suriye’de yaptıklarını görmezden gelemeyiz' dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Karadeniz Dernekler Platformunun, Giresun Kültür Evinde düzenlediği birlik beraberlik yemeğinde Karadenizli dernek başkanları ve yöneticileri ile buluştu.

Ada, “Birlik ve beraberliğimizi koruyacağız”
Giresun Kültür Evinde gerçekleşen birlik ve beraberlik yemeğinde söz alan Karadeniz Dernekler Platform Başkanı Abdurrahman Ada, “ Ülkemizin birlik ve beraberliğini sarsmak için kardeş kavgası çıkarmak isteniyor. Kardeş kavgası çıkarmak için terörü kullanıyorlar. Ülke olarak bu oyuna gelmeyeceğiz. Biz, Esenyurtlu Karadenizliler olarak bu oyuna gelmeyeceğiz. Birlik ve beraberliğimizi koruyacağız. İlçemizde Karadeniz dernekleri olarak diğer tüm bölgelerimizin dernekleri ile istişare içinde olarak insanlarımıza verimli ve hayırlı işler yapmak için çaba gösteriyoruz” dedi.

Kadıoğlu, “Burası bizim evimiz, Esenyurt hepimizin”
Karadenizli Dernek Başkanlarıyla yemekte buluşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu söz alarak, “Karadenizlilerin bu birlik ve beraberliği örnek olmalıdır. Esenyurt 81 vilayetten bir milyon kişiye ev sahipliği yapıyor. Burası bizim evimiz, Esenyurt hepimizin. Biz, doğusuyla batısıyla, kuzeyi ve güneyi ile biriz, kardeşiz. Bizim bu kardeşliğimiz tüm Türkiye’ye örnek olacaktır. Bizim, bizden başka dostumuzun olmadığını hep beraber görüyoruz. Siyonistlerin bu oyunlarına dur diyecek olan bizleriz. Mağdurlar ve mazlumlar bizden destek bekliyor. 
Biz elimizi uzatmazsak onlara hiç kimse acımaz yardımda etmez. İsrail’in Filistin’de yaptığı zulme, Esat’ın Suriye’de yaptıklarını görmezden gelemeyiz. Çünkü biz Türkiyeli Müslümanlarız, mağdurun ve mazlumun yanındayız. Nasıl bir oyun oynandığını Katar’a gerçekleşen boykotla gördük. 100 yıldır birleşemeyen Müslüman Arap dünyası bir Yahudi için nasıl kardeşlerine savaş açtığını hep birlikte gördük “dedi.

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 6457 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: