Ana Sayfa » Siyaset
BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ KARDEŞCE
14 Kasım 2018 Çarşamba 00:54


 

                    BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ  KARDEŞCE

Mart 2019 Mahalli seçimleri yaklaşıyor adaylar bir bir ortaya çıkmaya başladı. Bu minvalde Esenyurt Belediye başkan yardımcı Esenyurtlu Karadenizliler Platform başkanı Görele federasyonu GÖR-FED başkanı ve Esenyurtlu Giresunlular dernek başkanı Abdurrahman Ada Belediye başkanlığının  ilk adımı olan aday adaylığı müracaatını yaptı.

 Abdurrahman Ada ilk önce Esenyurt Yeşilkent mahallesinde bulunan Karya düğün salonunda Karadenizin efsane sunucusu Musa Ada hocanın sunumuyla gerçekleştirdiği Aday tanıtım programının sonra Akparti Esenyurt İlçe başkanlığında aday adaylığı dosyasını kalabalık hemşerisiyle beraber ilçe Başkanı Yasir Çelik’e teslim etti.

 “ADAY ADAYI ADA  YAPTIĞI AÇIKLAMA ŞUNLARI SÖYLEDİ “

Esenyurtta ve Esenyurtlulya hizmet için inşallah  yola çıktı bu zor siz değerli dostlarımla beraber yürüyeceğiz bu burada bizleri kabul eden değerli ilçe başkanımız Yasir Çelik beye ve ilçe çalışanlarına teşekkür ederim. Yine gerek tanıtım programına gerekse buraya gelen dostlarıma hasseden teşekkür ederim. Siyasi partim akpartinin değerlendirici kurullarının verdiği karara saygı göstermekten başka yapacağımız bir şey yok . hizmet yarışına katılan diğer adaya adayı dava ve yol arkadaşlarımda sizlerin huzurunda başarılar dilerim. Aday adaylığı ve adaylık sürecine bundan önce olduğu gibi Esenyurtta sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız  900 bine yakın Esenyurtlu hemşerilerimizin adayı olmak için var gücümüzle çalışacağız. Mensubu olduğum Akpartinin İlçemizde devam ettiği projeleri tamamlayarak vatandaşımızın  hizmetine  yeni projeler yapacağız insan odaklı . yaratılış fıtratına göre insan en değerli varlıktır bu değerli varlığa evrenin her daim ihtiyacı vardır. İnsanı yaşat’ki devlet yaşasın düsturunu her daim kendimize şiar etmiş biri olarak sloganımızda olduğu “Birlikte Başaracağız Kardeşçe”  inşallah diye konuştu.

 

Bizde gazete olarak başkan adayı Abdurrahman Adaya çıkmış olduğu bu yolda başarılar dileriz. Gözlemlediğimiz Esenyurt başkan Aday’ına sahip çıkıyor sadece Giresunlu hemşerileri değil

Haber: Aydın Kömürcü

 

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 5789 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: