Ana Sayfa » Spor
Biri Seka’ya, Diğeri Batlama’ya
19 Nisan 2016 Salı 21:34


 

Giresun’u spor alanında başarı ile temsil eden iki ekibimizden Giresunspor için düşünülen stat projesinin, şehir merkezindeki mevcut Atatürk Stadı’nın olduğu bölgeye değil de; şehir merkezine çok uzak ve ancak toplu taşıma araçları veya özel araçlarla gidilebilecek bir bölgede olan Seka arazisi üzerinde yapılacak olması Giresunspor taraftarlarının tepkisini çekiyor.

 

Bir diğer ekibimiz olan Akın Çorap Yeşil Giresun Belediyespor için düşünülen kapalı spor salonunu da gene Atatürk Stadı’nın hemen yanındaki 19 Eylül Kapalı Spor Salonu’nun olduğu bölgeye değil de; Seka arazisinin tam tersi istikametinde olmanın yanı sıra aynen Seka arazisi gibi şehir merkezine çok uzak ve ancak toplu taşıma araçları veya özel araçlarla gidilebilecek bir bölgede olan Batlama bölgesine yapılacak olması da Giresunlu sporseverlerin ayrıca tepkisini çekiyor.

 

Şehrin merkezinde ve yan yana yer alan Atatürk Stadyumu ve 19 Eylül Kapalı Spor Salonu’nun mevcut konumunda bile seyirci çekme konusunda sıkıntılar yaşanırken; birbirine tamamen zıt iki ayrı noktada ve şehre çok uzak olan Seka ve Batlama bölgelerine spor tesisi yapımının Giresun’un gelecekte yaşayacağı sportif başarısızlıklarına zemin hazırlayacağı yorumları yapılıyor.

 

Bir çok Anadolu kulübünün yanı sıra, İstanbul’un 3 büyük kulübü bile iki ayrı takımının maçlarını Federasyon ile yaptıkları görüşmeler ile birbirini takip eden saatlere aldırarak taraftarlarına peş peşe 2 ayrı spor müsabakasını seyrettirirken; Giresun’un 2 ayrı spor kulübü olan Giresunspor ve Akın Çorap Yeşil Giresun Belediyespor için düşünülen spor tesislerinin şehrin birbirine zıt 2 ayrı köşesine yapılmasının ardındaki gerçekleri tüm Giresunlu sporseverler tarafından merak ediliyor.

 

Giresun kamuoyunun ve Giresunlu sporseverlerin merak ettiği bir diğer konu da spor tesisleri bu araziden kaldırıldıktan sonra ne yapılacağı yönünde. Atatürk Stadı, 19 Eylül Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu tesislerinin bir arada bulunduğu bu arazinin ne için kullanılacağı ve ranta kurban edilip edilmeyeceği uzun zamandır Giresun gündemi meşgul ediyor.

 

Haber: Haber: Hakan UĞURLU – www.kerasushaber.net

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Adil, EmecanAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar,


Bu Haber Toplam 11479 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: