Ana Sayfa » GİRESUN
BİR ESNAFIN FERYATI
18 Ocak 2020 Cumartesi 01:37


 BİR ESNAFIN FERYATI

Giresun Piraziz’li Erol Turanın duyarsızlıklara isyani.

Giresun günleri başta olmak üzere Türkiye’nin bir çok yerinde fuara katılan Erol Turan (TURAN FINDIK) Giresun fındığına hem katma değer katıyor hem de tanıtım.

Gazetemize bir açıklama yapan “Turan” elimizden geldiği kadar Fındığımızı tanıtmaya çalışıyoruz ülkemizin  her bölgesinde insanlarımız Giresun kalite fındığı ulaştırmanın mutluğunu yaşıyoruz .Bulancak merkez olmak üzere Piraziz Eğrice mevkiinde satış yerlerimiz  var. Karedeniz bölgesine gelen yerli ve yabancı Turist gurupları mutlaka mekanımıza uğruyorlar fındık ve fındık ürünlerini alıyorlar diye konuştu ve devam etti.

Buraya kadar hey güzel diyor.  Erol Turan geçtiğimiz yıllarda iki adet Totem Yaptırmıştım biri Giresun Ordu il  sınırı olan  Piraziz İlçemize. bir tanede Bulanacak  ilçemize.  Zamanın Ordu Büyükşehir belediye başkanı Enver yılmaz tarafından Piraziz  girişindeki Totem Kaldırıldı Bulancak’taki Totemde  Karayolları tarafından kaldırıldı ve çöp oldu. yaklaşık 18-20 bin lira  heder oldu ve 2 adet totem çöp şuan yolun kenarında duruyor. Bir yerde para önemli değil. Beni üzen durumda   bu süreçte de hiçbir Giresunlu belediye veya siyasetçi bu konuya  sahip çıkmadı.  yapacak bir şey biz işimize devam ediyoruz ancak bu şekilde ne Giresun’umuz kalkınır  nede fındık   bölge ekonomisine  gerçek katma değer katar diye konuştu.

Bizlerde bir şeyler katacak olursak Zamanın Giresun federasyonu başkanı ve şimdinin TBMM idare amiri İstanbul millet vekili Hasan Turan tarafından Yaptırılan Giresun Gabuğunu Gırdı yazan Fındık şeklindeki Totem yine iş güzar algı yapıcı  birileri tarafından Giresun’un  tanıtım prestijini zedeliyor ne o öyle Gabuk falan diye kaldırılmıştı o zamanda Giresun valisi Hasan Karahan’dı yine kimsenin tabiri caizse gığı  yani sesi çıkmamıştı her zamanki olduğu gibi bu totemin akibeti meçhul.

Haber : Aydın Kömürcü

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6155 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: