Ana Sayfa » Siyaset
BİR DEĞİL,BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR
12 Aralık 2013 Perşembe 19:20
Yaklaşan yerel seçimler öncesi Her zamankinden daha çok beraberliğe,ortak akla ihtiyacımız var...

     Bizim  Bir  Olmaktan Daha  Çok, Beraber  Olmaya  İhtiyacımız  Var,

       Evet ! Ne  hikmetse  bazılarımız  son zamanlarda ayrı telden  çalmaya başladı. Yanına  üç beş  kişi alan adeta  bir  kurum, Dernek,Kitle temsilcisi  olmuş. Bir kaç  kişinin de o atmosferde yer  almaya  çalışırken  bireysel mülahazaları ile çizilmiş yollarının toplumumuza ne kadar  zarar verici bir adreste olduğunu düşünmeyenlere sözüm.

       Önümüzde bir süreç  var. Yerel Seçim atmosferindeyiz. Soruyormuyuz  acaba  kendimize ! Nerede Bizden Bir aday var diye..Acaba  kendi adaylarımızın bize  ne kadar  ihtiyacı  olduğunu düşünüyormuyuz hiç. Onlar  için hangi  çalışma ve desteği gösteriyoruz..Bizden olan birinde kriterler  arıyormuyuz ! Kriterimiz ne olmalı..

     Ben; 15 milyonu aşkın nüfuslu bir  metropol  şehirde Siyasette  hizmet  için yola çıkmış hemşehrilerim de  öncelikli  siyasi  kimlik  ve  ideolojik  sıfat  aramam. Onlarla Gurur duyarım. Onda  öncelik; Giresunlu ’luk  kimliği ve Çepni  boyu  Topal Osman  AĞA  torunları  sıfatı  vardır. Bu düşünceleri  kavramayan  Giresunlu’ ların  özünden  şüphe ederim.

                 Hep  söylüyoruz ya  bir olalım birlik  olalım… Kime  söylüyoruz, Kim dinliyor, kim anlıyor,kim çabalıyor. Hani Hemşericilik,  yöreselcilik, evrenselcilik..Yeri geldiğinde  bunları  kendimizde  özellik  görmüyormu yuz..Öyleyse  neden  hala  karalama  kampanyaları,Neden  Ben  cilik , Neden  birbirimizi  çekememezlik, neden birbirimizi  görmüyoruz,  anlamıyoruz..Yahu kendimize neden sahip çıkmıyoruz. Bütün bunları Pozitif  yönde yapan  kuruluşlarımıza  neden  destek  vermiyoruz. Toplum olarak toplu şekilde  hareket  etsek, gücümüzü  birleştirsek  daha çok imkanlara sahip olmaz mıyız.

“Başarılı  olmanın  yolu Aklı  birleştirmektir”

              Evet  çabalayanlarımız  var, Allah  razı  olsun ..Daha  düne  kadar dikkate  alınmayan  bir yöre  toplumuyduk..Sivil Toplum Kuruluşlarımızın  (STK)  Geçmişe oranla  daha duyarlı,daha organize  ve bilinçli  şekilde  yaptığı  çalışmalar  dikkat çekmektedir.  Giresun Federasyonumuz’un  gösterdiği  gayret,çaba  ve yaptığı  çalışmalar  toplumumuzun  her kesiminde dikkat  çekmiş  takdir edilmiştir.

Keza  Diğer  tüm STK kurum ve kuruluşlarımızın da  göstereceği  pozitif  çalışma  ve  duyarlılık Giresun’umuza  ve Giresunlularımıza  Ekonomik, Siyasi,Sosyal  ve Kültürel olarak  Güç  verecektir.

Öyleyse;  “Beraberlikten  güç  doğar,Ayrılık tan azap”  düşünce ve iradesi  ile hareket ederek , yöre halkımıza  ve toplumumuza  zarar  verecek  olan bireysel hareketler  ve menfi  düşüncelerle  yanlış saflarda  rol almaya  çalışan  hemşehrilerimizi  tenzih ediyor, Topal Osman AĞA  ruh lu olmaya  ve onun torunları  ile  hareket etmeye davet ediyorum..

 “BİZ  HER YERDE  GİRESUNLUYUZ”

     Mehmet CEBECİ/ “vatan Giresun”



Etiketler : BİR, DEĞİL,BERABERLİĞE, İHTİYACIMIZ, VAR,


Bu Haber Toplam 8366 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: