Ana Sayfa » Duyurular
Beylikdüzü'nde Giresun Coşkusu
12 Temmuz 2012 Perşembe 15:48
Beylikdüzü Belediyes'nin öncülüğünde 'Yöresel Geceler'de Giresunlular, büyük bir şölene imza attı.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Giresunlular Gecesi, ilçe halkına unutulmaz bir gece yaşattı. Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın ve Efrahim Yeşil`in ev sahibi olarak yer aldığı programa; Giresunlular Dernek Başkanı Yusuf Yakup Kendir, Giresun Dernekleri Fedarasyon Başkanı Hasan Turan, Sanatçı Huri Sapan, Delta Şirketler Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, belediye müdürleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Kemençe ve horonlar eşliğinde başlayan Giresunlular Gecesi, yöresel sanatçıların şarkılarıyla devam etti.

Gecede Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’u temsilen konuşma yapan Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, kendisinin Giresun damadı olduğunu belirti. Yeşil, “Doydukları yeri memleket edinen, doğdukları yeri ve kültürlerini unutmayan hemşehrilerimizi buluşturuyoruz. Birlik ve beraberliklerini sürdüren vatandaşlarımızın daha da kaynaşmalarını sağlamak, hasretlerini gidermeye vesile olmak ve kültürlerini yaşatmak adına bu güzel ortamları oluşturuyoruz” dedi.

 

Beylikdüzü Giresunlular Dernek Başkanı Kendir ve Giresun Dernekleri Fedarasyon Başkanı Turan ise gecenin düzenlenmesine katkı sağlayan Başkan Yusuf Uzun’a ve emeği geçenlere teşekkür etti. Daha sonra derneğe katkılarından dolayı Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil’e Başkan Uzun adına teşekkür plaketi verdi.

Şölen havasında geçen program, Kara Davut’un muhteşem konseriyle devam etti.

Etiketler : Beylikdüzü'nde Giresun Gecesi.



Etiketler : Beylikdüzü'nde, Giresun, Coşkusu,


Bu Haber Toplam 10135 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: