Ana Sayfa » Duyurular
Beykoz'da Giresun İftar Çadırı
02 Ağustos 2012 Perşembe 03:58
Beykozlu Giresunlular Derneği iftar çadırıında hergün 700 kişiye iftar veriyor.

Uzun yıllardır “İftar Çadırı“ kurma geleneğini sürdüren Beykozlu Giresunlular Derneği  bu yıl da sürdürüyor.  Dernek Beykoz Kavacık’ın en önemli kavşak noktasında kurduğu çadırda yüzlerce kişiye iftar yemeği hizmeti veriyor.

Beykoz’da Giresunluların kurduğu iftar çadırı ile ilgili gazetemize bir açıklama yapan Beykoz Giresunlular İstişare Konseyi Başkanı Yahya İpek şunları söyledi:

“Ülkemizde başta belediyeler olmak üzere birçok büyük kuruluşlar yıllardır iftar çadırı kurarak ihtiyaç sahiplerine iftar yemeği hizmeti veriyordu. Türkiye’de belki de ilk defa bir yöre derneği aynı kulvarda bu hizmeti üretiyor. Beykozlu Giresunlular Derneği olarak bu hizmeti üretmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Günümüzde dernekler lokal olarak belki bir yada iki defa kendi üyeleri arasında iftar organizasyonları yaparken, Beykozlu Giresunlular Derneği İftar Çadırı kurarak bu hizmeti ihtiyaç sahipleri fakir fukaraya yaydı. Çadırımızda hergün ortalama 700 kişiye  iftar yemeği hizmeti veriyoruz.”

Beykozlu Giresunlular Derneğinin bu aktif yapıya kavuşmasında Dernek Başkanı Hasan Karakaya’nın çok aktif, çok özverili bir çalışma gösterdiğinin altını çizen Yahya İpek, çalışmalara  katkı veren hayırsever vatandaşlarınıza Dernek adına teşekkür etti.

 

 

 

 




Kaynak: giresunhavadis Etiketler : Beykoz'da, Giresun, İftar, Çadırı,


Bu Haber Toplam 11944 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: