Ana Sayfa » Belediyeler
Beykoz Kent Konseyi Kan Topladı
07 Şubat 2017 Salı 20:34


 Beykoz Kent Konseyi Kan Topladı

Beykoz Kent Konseyi, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Kızılay Beykoz Şubesi işbirliğiyle, ülkenin azalan kan stoğu dolayısıyla başlatılan seferberliğe destek için Kan Bağışı Kampanyası düzenledi.

15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda, ‘Damlaya Damlaya Can Olur, 1 Kan Ver 3 Can Kurtar’, sloganıyla düzenlenen etkinlikte ilçe sakinlerinin rekor katılımıyla 1 günde 202 ünite kan toplandı.

 

Beykoz Kent Konseyi üyeleri, Konseyin Sağlık Çalışma Grubu ve Medipol Üniversitesi gönüllü öğrencileri, Beykoz Protokol üyeleri, Beykoz Belediye personeli,  meclis üyeleri ve çok sayıda Beykozlu, kan vermek için çadırlara geldi.  Belediye Meydanına Kızılay tarafından 4 tane çadır kurulurken, aynı zamanda 1 sağlık aracı da hazır bekletildi. Beykoz şarkıları eşliğinde kanlarını veren bağışçılara çay ve çeşitli ikramlar sunulurken Kent Konseyi imzalı bir de Teşekkür Belgesi verildi.

 

Başkan Çelikbilek: “Beykoz halkını tebrik ediyorum”

 

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “Kızılay’ın ülke çapında devam eden kampanyalarından birisine Beykoz Belediyesi olarak ortak olmak ve kan toplanmasına vesile olmak yüce bir iş. Beykoz halkını duyarlılığı için tebrik ediyor, kampanyanın ilerleyen günlerde ilçemizde devam etmesini ve yaygınlaşmasını diliyorum” dedi.

Kent Konseyi Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu: ”1 Günde En Fazla Bağışın Olduğu Kampanya”

Kent Konseyi Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu,  kampanyanın sosyal boyutu kadar ulvi bir amacının da olduğunu belirterek: ”Beykoz Kent Konseyi olarak Beykoz Kızılayı ve İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirdiğimiz,Kan Kampanyamız büyük bir başarıyla sonuçlanmış ve Beykoz’da 1 günde en fazla bağışın olduğu kampanya olarak tarihe geçmiştir. Beykoz halkının ve kamu çalışanlarımızın yoğun ilgi gösterdiği kampanyamız Türk insanının ne kadar duyarlı olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur.  Bu kampanya için büyük emek harcayan Kent Konseyi üyelerine, Beykoz Kızılayı’na ve İlçe Sağlık Müdürlüğümüze ve kampanyamıza koşarak gelen aziz milletimize şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

İlçe Sağlık Müdürü Çiğdem Gökçe, “Kanın Tek Kaynağı Bağışçılardır”

İlçe Sağlık Müdürü Çiğdem Gökçe, “Kanın Tek Kaynağı Bağışçılardır. Kan üretilebilen bir ürün değildir. Kampanya,  bağışların kışın azalmasıyla daha büyük önem arz ediyor. Bağışın sürekliliği çok önemlidir. Sağlık durumu uygun vatandaşlarımızı düzenli kan bağışına davet ediyoruz.” dedi.

Kızılay Beykoz Şubesi Çiğdem Özkan, “Kan Acil Değil Sürekli İhtiyaçtır”

Kızılay Beykoz Şubesi Çiğdem Özkan:Kampanyaya katılımda Kızılay Genel Başkanımızın, ülke genelinde kan stoğunun azalışı yönündeki açıklamaları etkili olmuştur. Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır. Bağışcılık, gönüllülük esasına dayanır. Beykozluların katılımları sayesinde kampanyamız başarıyla sonuçlanmıştır. “ diyerek tüm katılımcılara teşekkür etti.

Kan bağışı kampanyası Cuma günü de devam edecek.

Haber: BEYKOZ BELEDİYESİ

SİTE GÜNCELLEYEN/ AYDIN KÖMÜRCÜ



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6536 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: