Ana Sayfa » Belediyeler
Beni Galatasaray'dan Hamza Hoca Gönderdi
14 Ocak 2016 Perşembe 17:08


 GÖKHAN ZAN: “BENİ GALATASARAY’DAN HAMZA HOCA GÖNDERDİ”

Galatasaray’ın eski milli futbolcusu Gökhan Zan, oyunculuk döneminde kendisini takımdan o dönemki Teknik Direktör olan Hamza Hamzaoğlu’nun gönderdiğini söyledi. Hamzaoğlu’nun, yüzüne söylediği ile yaptıklarının farklı olduğunu savunan Zan, “Kendisine, ‘takımın ağabeylerinden birisiyim, Forma şansı verirseniz, ne yapmam gerekirse her zaman yanınızdayım’, dedim. Hakkımdaki düşüncelerini söylememi istedim. Bana, sezon sonuna kadar takımda olacağımı söyledi. Zan, ancak Hamzaoğlu’nun daha sonra kendisini takımdan gönderdiğini söyledi.

Bağcılar Belediyesi tarafından Bağcılar Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Kültür Merkezi’nde düzenlenen Spor Söyleşisi’nin bu ayki konuğu Galatasaraylı eski milli futbolcu Gökhan Zan ile gazeteci Hasan Tankaya oldu.

Spor Spikeri Yasin Dallı’nın moderatörlüğünü yaptığı programda anılarını paylaşan Zan, geçen sezonu 3 kupayla kazanan Galatasaray’ın bu başarının üzerine bir şey koyamadığını belirtti. Zan, ancak bu sezon başında planlamada yanlışlıklar yapıldığını belirtti. Fenerbahçe’nin iyi bir ekibe sahip olduğunu da belirten Zan, yeni transferlerle psikolojik olarak üstünlüğü eline geçirdiğini kaydetti. Zan, Teknik Direktör Vitor Pereria’ya güçlü bir kadroya sahip takım teslim edildiğini söyleyen Zan, “Fenerbahçe, şu an ligin en başarılı takımlarından biri. Volkan, Caner gibi başarılı milli oyuncular ile Alves, Nani ve Diego gibi Avrupa’nın önemli isimlerini kadrosunda barındırıyor. Van Persie bile yedek kalıyor.” dedi.

 “MELO TAKIMI ATEŞLİYORDU”

İtalya’nın İnter takımına transfer olan Galatasaray’ın eski oyuncusu Melo ile ilgili değerlendirmede de bulunan Zan, “Her ne kadar hoca Hamza Hamzaoğlu sezon başında Melo’nun gitmesini istese de o takıma dinamizm katıyordu. Taraftar ve camiasıyla özdeşleşmiş bir oyuncuydu.” dedi. Melo’nun takım için gereken her şeyi yapan, hırslı ve savaşçı bir oyuncu olduğunu belirten Zan, kaybetmeyi sevmeyen taraftarı coşturan oyuncu olduğunu söyledi. Her maçta takımı ateşleyen Melo’nun eksikliğinin görüldüğünü savunan Zan, “Onun insanlığından çok takımı için neler yaptığının daha önemlidir.” dedi. 

“BENİ TAKIMDAN HAMZA HOCA GÖNDERDİ”

Galatasaray’ın eski hocası Hamza Hamzaoğlu ile ilgili önemli iddialarda bulunan Zan, “Beni takımdan Hamzaoğlu gönderdi” dedi. Hamzaoğlu’nun, yüzüne söylediği ile yaptıklarının farklı olduğunu savunan Zan, şunları söyledi: “Beni takımdan gönderdi. Yüzüme söyledikleri ile yaptığı farklı şeyler vardı. Ben herkese saygı duyuyorum. Son altı ayda çok formdaydım. Yüz yüze görüştük. ‘Oynamaya hazırım. Sözleşmemin bitmesine 6 ay var. Takımın ağabeylerinden birisiyim, Forma şansı verirseniz, ne yapmam gerekirse her zaman yanınızdayım’, dedim. Hakkımdaki düşüncelerini söylememi istedim. Bana, sezon sonuna kadar takımda olacağımı söyledi. Beşiktaş maçı öncesi kampa girdik. Hamza Hoca, futbolcu sayısının fazla olmasından yakınıyordu. Yedi futbolcuyu gönderdi. 23 kişilik kadroda ismim vardı. Beşiktaş maçında galip geldik. Ancak, tanımadığım numaradan beni aradı. Takımda düşünmediğini söyledi. Mukavelem devam ediyordu. İki aydır birlikte çalıştık. Ona, ‘ ‘hocam bu sizin fikriniz mi’? diye sordum. O da, ‘evet benim fikrim’ dedi. Koray’ı oynatacağını söyledi. Ancak ikimiz içinde sözünü tutmadı.”

“YÜZÜME FARKLI ARKAMDAN FARKLI DAVRANDI”

Hamzaoğlu’nun mütevazi ve beyefendi bir kişiliğe sahip olduğunu anlatan Zan, niçin yüzüne başka arkasından başka davrandığını, kendisini yanılttığını sorduğunda ise  Zan, “Bunu duymuş olmayayım, böyle bir şey değilim’, dedi. Antrenmana gittim, elini sıktım, ancak o günkü Hamza Hoca o değildi, ancak önceki Gökhan ne ise şimdiki de odur.” şeklinde konuştu. Hasan Tankaya da Galatasaray’ın kısa sürede ekonomik sıkıntıyı atlatacağına inandığını belirtti.

 Günceleyen/Aydın Kömürcü



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Adil, EmecanAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6432 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: