Ana Sayfa » Belediyeler
BELEDİYEMİZCE ‘PİŞMAN PATİLER’ ADLI ÇOCUK OYUNUMUZ
08 Kasım 2017 Çarşamba 23:02


BELEDİYEMİZCE ‘PİŞMAN PATİLER’ ADLI ÇOCUK OYUNUMUZ SAHNELENDİ

Görele Belediyesi tarafından çocuklarımıza yönelik kültür hizmetlerimiz devam ediyor.

Sosyal ve kültürel etkinliklere her alanda önem verdiğini kanıtlayan Belediye Başkanımız Tolga Erener’in kültürel etkinlikler dizisi devam ediyor.

Belediyemiz tarafından Anatolia Sanat Tiyatrosundan Göreleli hemşerimiz Murat Bulut’un yazdığı ve yönettiği ‘Pişman Patiler’ adlı çocuk oyunu sahnelendi.

Tuğba Salgın, Cavit Özer, Neslişah Aydınalp, Aylin Özbek, Uğur Ercan’ın oynadığı sahip olduklarınızın kıymetinin bilinmesi gerektiğinin anlatıldığı oyun, çocuklarımıza keyifli dakikalar yaşattı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, kültürün ve sanatın bütün güzelliklerini çocuklarımıza ve halkımıza yansıtmaya çalıştıklarını söyledi.

Tüm öğrencilerimizi memnun edebilmenin şuuru ve sosyal belediyecilik anlayışı içinde olduklarını ifade eden Belediye Başkanımız Erener, şunları kaydetti:

“Bu doğrultuda aralıksız olarak sürdürdüğümüz kültürel etkinlikler dizisi, kişisel gelişim ve eğitim seminerlerinin yanı sıra çeşitli akademik ve entelektüel konuları içeren bilimsel ve sanatsal konferanslar, müzik dinletileri, çocuk ve yetişkin tiyatro oyunları, sinema gösterileri, ramazan ve yaz festivalleri ile kültürün ve sanatın bütün güzelliklerini çocuklarımıza ve Görele halkına yansıtmaktayız. Sahip olduklarınızın kıymetinin bilinmesi gerektiğinin anlatıldığı oyunumuzu çocuklarımızla buluşturmanın sevinci içerisindeyiz. Ben emeği bulunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum''  

                                                                                                                                    

                               

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 7024 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: