Ana Sayfa » Belediyeler
Belediye Başkanımız Mustafa Karadere Yeşilköy’de
25 Temmuz 2018 Çarşamba 20:59


 

 

 Belediye Başkanımız Mustafa Karadere Yeşilköy’de Asker Uğurlama Gecesine Katıldı

 

Giresun Medya Platformu

   

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, Yeşilköy İlköğretim Okulun’da düzenlenen askerleri uğurlaması gecesine katıldı. Vatan nöbetine uğurlanan askerlerle ve yakınlarıyla bir araya gelen Başkan Karadere. Yeşilköy İlköğretim Okulun’da düzenlenen eğlence gecesinde asker yakınları ile tek tek ilgilendi, salonda bulunan herkes ile tek tek selamlaşarak sohbet etti. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği Belediye Başkanımız Mustafa Karadere çocuklarla ilgilenerek onları sevindirdi.

Askere gidecek gençlere hayırlı teskereler dileyen Başkan Karadere ; " Asker uğurlama kutlaması ile, herkes gülerek, oynayarak evlatlarını askere gönderiyor. Bu da şunun göstergesi 'Türk Milleti asker doğar, asker yaşar ve asker ölür' askerlik bizim ruhumuzda var. İnancımız gereği asker ocağına, Peygamber ocağı olarak bakarız ve öyle biliriz.. Allah kavuştursun. Şimdiden tüm askerlerimize hayırlı yolculuklar ve hayırlı teskereler diliyorum. Askerlerimiz olmasa biz burada uyuyamayız. Askerlik bir nöbet değişimidir. Dün bizler bu nöbeti tuttuk. Daha sonra bizim çocuklarımız bu nöbeti tuttu. Şimdi de sevgili gençlerimiz vatan nöbeti tutacaklar ve inşallah hayırlarla aramıza gelecekler" dedi.

Asker Uğurlama Törenine Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Küçükaydın,İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Abdioğlu, Gençlik Kolları Başkanı Samet Önal ve Ak Parti İlçe Yönetimi , köy muhtarları ve köy sakinleri katıldı.

 

​​

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 5268 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: