Ana Sayfa » Belediyeler
Belediye Çocuk Tiyatrosu Çalışmalarımız Devam Ediy
26 Kasım 2017 Pazar 23:30


Belediye Çocuk Tiyatrosu Çalışmalarımız Devam Ediyor

Tirebolu Belediyesi Kültür Sanat Faaliyetleri kapsamında İlçemiz Çocuklarının oynadığı Çocuk Tiyatrosu’nu Kurduk.

Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa yaptığı çalışma ile ilçemizin her mahallesinden çocuklarımız Tiyatro faaliyetine katılım sağlıyor.

Tirebolu’da sahnelenen birçok oyunda imzası bulunan Başarılı yönetmen Yasemin Alemdaroğlu’nun çalıştırdığı Tiyatro Oyununun çalışmaları Fatih Sultan Mehmet İlk ve Orta Okulunun Gösteri salonunda cumartesi günleri yapılıyor.

Çocuklarımızı sosyal hayata daha fazla dahil etmek ve Okullarındaki başarılarına olumlu etki edecek sosyal projeleri çocuklarımız ile buluşturmak adına yola çıktık.

Karadeniz Tiyatrolar Birliğinin desteğini de alarak projenin ulusal bazda desteklenmesini sağlamış olduk.

Tiyatro çalışmalarına başlayan Alemdaroğlu, Tiyatro oyunun Nisan ayına kadar gösterime gireceğini, Çocuklarımızın sergileyeceği bu muhteşem oyunu ilçemiz de köylerimizde ve bölgemizde oynayarak çocuklarımızın kabiliyetlerini sergileyebildikleri ve istediklerinde ve zaman ayırdıklarında neler yapılabildiğini herkese göstermelerini sağlanması adına büyük önem arz ettiğini bildirdi.

Çocuklara her zaman önem veren ve destekleyen Tirebolu Belediye Başkanımız Abdullah Karapıçak, Tiyatro oyununa katılım sağlayan ve özel zamanlarından fedakarlık yaparak sosyal projelere dahil olan çocuklarımızın okul başarılarına katkı sağladığını belirterek çocuklarımızı tebrik etti.



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 5030 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: