Ana Sayfa » Dernekler
Bayrampaşalı Giresunlular Ziyaretlere devam ediyor
19 Mart 2016 Cumartesi 10:57


 Bayrampaşa Giresunlular Derneği, Şebinkarahisarlılar Derneğini Ziyaret Etti

İstanbul Bayrampaşa Giresunlular Derneği, Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneğine nezaket ziyareti yaptı.

Bayrampaşa Giresunlular Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneğine gelerek nezaket ziyaretinde bulundu.

Dernekçiliğin dünü, bugünü hakkında fikir alış verişinin yanı sıra, Giresun ve Giresunluların daha etkin hala getirilmeleri ve yapılması gerekenler hakkında görüş alışverişinde bulunan Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şimşek, misafir dernek yöneticilerini dernek faaliyetleri ve yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirdi. Bayrampaşa dernek yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Bayrampaşa Giresunlular Derneği başkanı Ali Öztepe, Giresun ve ilçelerinde kurulmuş olan dernekleri belli bir program içerisinde ziyaret ederek tanışma toplantısı yaptıklarını söyledi. Konuşmasında dernek çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Ali Öztepe sözlerine devam ederek, "Şebinkarahisarlılar Derneğine yaptığımız geç kalmış bu ziyaretimiz için özür dileriz. Aslında Şebinkarahisarlı Şehidimiz Birkan Gündüz için başsağlığına gelmek istiyorduk. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın yoğun programlarının olmasından dolayı ancak bu gün sizleri ziyaret etmek nasip oldu. Bu vesileyle tüm şehit ailelerine, şehidimiz Birkan Gündüz'ün ailesine, Şebinkarahisarlılara, Giresun'umuza ve tüm Türkiye'ye başsağlığı diliyorum. Misafirperverliğinize, Şebinkarahisar ve Giresun adına yapmış olduğunuz çalışmalarınızı, Başkanımız Mehmet Şimşek'in anlatmış olduğu faaliyetlerinizi öğrenmekten dolayı çok mutlu oldum. Bu işin Şebinkarahisarlılar hakkını vererek yapıyorlar. Dernek merkezi olarak Şebinkarahisarlıların hizmetine sunduğunuz bu güzel yeriniz içinde ayrıca tüm hemşehrilerimiz ve Şebinkarahisarlılar adına sizlere teşekkür ederim." dedi.

Başkan Öztepe, Bayrampaşa'da park, cadde veya bir kuruma "Topal Osman Ağa"nın adının verilmesi için çalışmalarının olduğunu da söyledi. Başkan Ali Öztepe, tüm Giresunlu derneklerin bu konuda duyarlı olmalarını, Giresunluların yoğun olduğu bölgelerde bu konunun gündeme getirilmesi için proje çalışması yaptıklarını bunu bir panel düzenleyerek duyuracaklarını söyledi.

İstanbul Bayrampaşa Giresunlular derneğinin gerçekleştirdiği ziyarete katılan Dernek başkanı Ali Öztepe, Başkan vekili Tülay Tahmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri; Zeynep Büşra Tahmaz, Zeynep Hızır, Adem Kocamanoğlu, Mehmet Öztürk, Yunus Emre Develi, Kadir Ada, toplantı sonrasında, Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneğine ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek, iadeyi ziyaret için derneklerine davet ederek ayrıldılar.

 Günceleyen/ Aydın Kömürcü



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Hasan, TuranAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6232 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: