Ana Sayfa » GİRESUN
Başsağlığı ve Kınama
03 Şubat 2016 Çarşamba 16:16


  

Başsağlığı ve Kınama mesajı ;

 

2 Şubat 2016 Salı akşamı, Eyüp, Yeşilpınar Mahallesi’nde kurulu bulunan Büyük Osmanlı Derneği’ne uzun namlulu silahlar ile saldırıda bulunulmuş. Yağlıdere, Sınır Köyü nüfusuna kayıtla kardeşimiz İsmail Bayram (31) saldırı sonucunda hayatını kaybetmiş, ikisi ağır olmak üzere 4 kişi yaralanmıştır. Bu olayı gerçekleştirenleri şiddetle ve nefretle kınıyorum. Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan bu gibi saldırıların bir an önce son bulmasını temenni ediyorum. Yöneticilerini de yakından tanıdığım Büyük Osmanlı Derneğimizin Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve üyelerine de başsağlığı dileklerimi iletiyorum.

Olayda hayatını kaybeden kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralı kardeşlerimize ise acil şifalar dilerim.

Ülkemiz üzerinde oynanan oyunların farkındayız ve gelişmeleri dikkatle takip etmekteyiz. Ümidimiz odur ki, içte ve dışta ülkemize yönelik saldırıların üstesinden gelinecek ve hep birlikte huzur ortamına yeniden geri döneceğiz. Bunun daha kolay gerçekleşmesi için herkesin üzerine düşen görevi yapması, birlik ve beraberliğimize zarar verecek her türlü eylem ve söylemden kaçınılması gerektiğine inanıyoruz.

Saygılarımızla,

Halil KÜTÜK

YAĞLIDERE VE KÖYLERİ KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ

YÖNETİM KURULU BAŞKANI



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Adil, EmecanAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 5233 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: