Ana Sayfa » Spor
Başkanlar Giresunspor Takvimine hayran oldu
07 Ocak 2014 Salı 22:50
Giresunspor Başkanı İstanbul'da birdizi ziyaretlerde bulundu.

 Başkanlar Giresunspor Takvimine hayran oldu

 

Geçtiğimiz hafta, Giresun Federasyonu’nun Bilgelik Akademisi adı altında düzenlediği toplantıya konuk olan Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, Zeytinburnu ve Bağcılar Belediye Başkanları ile bir araya geldi. Giresun Federasyonu’nun Bilgelik Akademisi isimli toplantısında Türk Futbolunun sorunları ve Giresunspor kulübü ile ilgili tespitlerini paylaşan Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın makamlarına birer ziyarette bulundu. Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan’ın refakatinde Giresunlu Belediye Başkanlarına ziyaretler yaparak görüş alışverişinde bulunan Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, “İstanbul’daki hemşerilerimizden gördüğümüz ilgi bizi gururlandırdı.” dedi.

 Giresunspor’un mali açıdan çektiği sıkıntıyı gidermek için çeşitli yöntemler bulmaya çalıştıklarını, bu çerçevede bir Giresunspor Takvimi hazırlattıklarını dile getiren Başkan Bozbağ, “Hemşerilerimiz Türkiye’nin her yerinde maçlarımıza gösterdikleri ilgiyi takvimimize de gösteriyorlar. Kuruluş yılı olan 1967’den bu yana teşkil etmiş olan takım kadrolarının fotoğrafları bulunan takvimimiz hemşerilerimizin beğenisini kazandı. Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan Beyefendi’nin girişimleriyle takvimimizin tanıtımını aktif bir şekilde yapmaya başladık. Bağcılar ve Zeytinburnu Belediyelerinin Sayın Başkanları da konuyla ilgilenerek gerekli destekleri sağlamada yardımcı olacaklarını bildirdiler. Bundan ziyadesiyle memnunuz.” diye konuştu.

Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan ise, Giresunspor’un Giresun’un en önemli markası olduğunu belirterek şöyle devam etti: “Takımımıza sahip çıkmamız, Giresun’a sahip çıkmamız anlamına gelir. Bunu çok iyi bilen Giresunlu hemşerilerimiz Giresunspor Takvimine oldukça yoğun bir ilgi gösteriyorlar. Takvimden elde edilen gelirin takımımızın mali problemlerine karınca kararınca yardımcı olmasını umuyoruz. Bu tür etkinliklerde sürekliliğin çok önemli bir rolü var. Sadece şimdi değil, gelecekte de Giresunspor’un yanında olacağız. Giresun markası, Giresunspor’un güçlenmesiyle daha da büyüyecek.”
Bağcılar ve Zeytinburnu Belediye Başkanları Lokman Çağırıcı ve Murat Aydın da, Giresunspor’un şu anda gösterdikleri büyük başarının hemşerilerimiz arasında gurur vesilesi olduğunu ve bu başarının devam etmesini dilediklerini ve daima Giresunspor’un yanında olduklarını, bundan sonra da olmaya devam edeceklerini söylediler.


Kaynak: Giresun Haberi Etiketler : Başkanlar, Giresunspor, Takvimine, hayran, oldu,


Bu Haber Toplam 9349 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: