Ana Sayfa » İlçeler
Başkanımızın Yanındayız
05 Mart 2018 Pazartesi 23:52


Başkanımızın Yanındayız

Tirebolu Kuzgun Köyü Derneği yetkilileri Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal’ı ziyaret ederek ‘başkanımızın yanındayız’ dediler.

Av. Şahin Pirdal’ı kendine ait işyerinde ziyaret eden hemşerileri yeni dönem için görevlendirilmeyen Pirdal’a yanında olduklarını belirterek ‘seni daha iyi yerlerde görmek istiyoruz, buna da layıksınız. Partinizin sizi önümüzdeki dönemlerde değerlendireceğine inanıyoruz’ dediler.

Konuyla ilgili olarak görüş beyan eden Kuzgun Köyü Derneği Başkan Vekili Hidayet Yiğit  “Yeniden yapılanma sürecine giren Ak Parti İstanbul il Teşkilatı tarafından görevinden azli istenen 25 ilçe başkanı arasında hemşerimiz Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal da bulunuyor. Bu durum henüz siyasetin ilk basamağında bulunan başkanımız adına bizleri üzmüştür. Evet, üzüntülüyüz ama bu üzüntümüz bizleri bir yandan da sevindiriyor. 2019 yılında yapılacak olan yerel ve genel seçimlerin başkanımız için yeni bir başlama noktası olacağına inanıyoruz.

Şahin Pirdal, özgeçmişinden anlaşılacağı gibi öğrenciliği döneminde başladığı siyasi mücadelesini İstanbul gibi Türkiye’nin en önemli metropolünde Gaziosmanpaşa gibi çok önemli bir ilçesinde başarıyla sürdürmüştür. Teşkilata girdiği günden beri verilen bütün görevleri başarıyla yapmış, Türkiye çapında önemli başarılara imza atmıştır. Son on yılda yapılan seçimlerde ve referandumlarda ya SKM başkanlığı ya da ilçe başkanlığı gibi çok önemli görevleri yerine getirerek, bir nevi bütün sınavları başarıyla vermiştir. Geçirdiğimiz menfur 15 Temmuz başarısız darbe girişimi gecesinde yaptıklarını ise unutmamız mümkün değildir. Herkes bir yerlere saklanma derdinde iken ilk önce meydana çıkan ilçe başkanı olarak Küçükköy ve Gaziosmanpaşa meydanında yaptıklarını anlatmak imkansızdır. Buna bütün Gaziosmanpaşa halkı ve İstanbullular şahittir.

Kuzgun Köyü Derneği olarak başkanımızın her daim yanında bulunduğumuzu belirtiyoruz. 10 yıldır bıkmadan usanmadan, gece gündüz demeden bütün mesaisini partisine ve insanımıza hizmet etmeye adayan başkanımızı daha üst makamlarda görmek istiyoruz. Başkanımızın verilecek her türlü görevi layıkıyla yerine getireceğine inanıyor ve kendisine güveniyoruz” dedi.

Şahin Pirdal da ziyaretten memnuniyetini belirterek, “Hemşerilerime bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Hemşerilerimin her daim bizimle olduğunu biliyorum. Bizim için makamların önemi yapılacak hizmet için bir fırsat olmasıdır. Bugün burada yarın başka bir yerde olabiliriz. Biz ulvi bir davanın gönüllü hamallığına talibiz. Sonunda, ne rütbe ne de mal olmadığını bilerek aynı anlayış ve şuurla inşallah yolumuza devam edeceğiz” dedi. Ziyarete dernek eski başkanı Mali Müşavir İbrahim Balcıoğlu, dernek başkan yardımcıları Eyüp Kamat ve Hasan Acar katıldı.

 

Av. Şahin Pirdal kimdir?

1968 yılında Giresun Tirebolu’da doğdu. İlköğrenimini Poligon İlkokulu’nda (Barbaros Hayrettin Paşa), Orta ve Lise öğrenimini Küçükköy İmam Hatip Lisesi’nde, Yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladı.15 yıl yapı sektöründe değişik firmalarda yöneticilik yaptı. Yapı sektöründen ayrıldıktan sonra, Gaziosmanpaşa’da serbest avukatlık yapmaya başladı.


Lise yıllarından itibaren sivil toplum kuruluşları çalışmaları ve siyasetle ilgilendi. 2008 yılında, 3.Olağan Kongre ile Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Yönetimi’ne girdi. Sırasıyla Ar-Geç, Sosyal İşler ve Yerel Yönetimler’ den sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüttü. 2009 Yerel Seçimlerinde İlçe SKM Başkan yardımcısı, 2010 Referandum ve 2011 Genel Seçimlerinde İlçe SKM Başkanı olarak görev yaptı.7 Ocak 2014 günü İlçe Başkanı İsmail Ergüneş’in istifasıyla boşalan vekâleten atandığı Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı görevine 7 Aralık 2015 günü yeniden seçildi. Değişik Sivil Toplum Kuruluşları’nda aktif görev yapan Pirdal, evli ve 3 çocuk babasıdır.

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 4857 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: