Ana Sayfa » Belediyeler
BAŞKANIMIZ YILIN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜNÜ ALDI
25 Aralık 2017 Pazartesi 22:59


BAŞKANIMIZ YILIN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜNÜ ALDI.
Belediye Başkanımız Abdullah Karapıçak, Yerel Yönetimler dergisinin bu yıl 7.sini düzenlemiş olduğu Yılın Yerel Yöneticileri anketinde halkın oylarıyla "Turizme Destek" Kategorisinde yılın Başarılı Belediye Başkanı seçildi.
Başkanımıza ödülünü Kayseri-Erciyes'de düzenlenen ödül töreninde Yerel Yönetimler Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Sayın Mehmet Oğuz Bey takdim etti.
Ödül törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Bülent Tüfekçi Bey ve Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı Sayın Taner Yıldız Beyde katılarak halkın oylarıyla ödül almaya layık görülen Belediye Başkanlarını tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Ödül töreninde bir konuşma yapan Başkanımız” bu ödül Tirebolu’nun, Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçede el değmedik bir yer bırakmadık. Eksik gördüğümüz her alanı tamamlamak için ekip arkadaşlarımız ile var gücümüz ile çalışıyoruz. Yerel Yönetimler Dergisinin 7.sini düzenlemiş olduğu ankette Tirebolu için yaptıklarımız halkımızın takdirini kazandı ki kullanılan oylar neticesinde Yılın Başarılı Yerel Yöneticisi unvanı layık görüldük. Halkımızın teveccühüne layık olmaya çalışacağız. Çalışmalarımıza aralıksız devam ederek halkımıza en iyi hizmeti götürmeye devam edeceğiz.” açıklamalarında bulundu.

TİREBOLU /BELEDİYESİ



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 4519 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: