Ana Sayfa » Güncel
Başkandan Trabzon Günleri Ziyareti
19 Şubat 2016 Cuma 13:26


 BAŞKANDAN TRABZON GÜNLERİNE ZİYARET..!

Bursa Tirebolu Dernek Başkanı Bülent Akça Bursa Trabzonlular Derneği organizasyonu olan Trabzon Günleri etkinliğine ziyarette bulundu.

Dün yaşanan ve ülkeyi yasa boğan Ankara'daki terör saldırı dolayısı ile programın konser etkinliğinin iptal edildiği organizasyonda Mavi Karadeniz Tv de gündeme dair açıklamalar yapan Bülent Akça “Ülkemizin başı sağ olsun. Bu coğrafyada bugün olduğu gibi geçmişte de birliğimize kasteden hainler olmuştur. Şimdi de var bilinsin ki dedelerinin bozamadığı birliğimizi torunları da bozamaz. Tarih boyunca da hiçbir güç bozamayacaktır.  Karadeniz’in tüm şehirleri ve onların temsilcileri Kocaman bir sülalenin öz ve öz kardeşleridir. Şimdi daha çok dayanışma birlik günüdür. Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Trabzon'un 98. Kurtuluş Yıldönümünü tebrik etti. Bu organizasyonun yapılmasında emekleri olan dernek başkanı Bekir Akyıldız ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Trabzonlu iş adamı Orhan Aygün'e teşekkür etti.

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Adil, EmecanAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 5648 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: