Ana Sayfa » Güncel
BAŞKAN REMZİ AYDIN ÜSKÜP'TE
20 Ağustos 2016 Cumartesi 22:23


 

Başkan Aydın Üsküp Yardımlarını Yerinde Denetledi

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Makedonya'da meydana gelen sel felaketinin ardından bölgeye ziyarette bulundu.

 
 
 

Makedonya'nın Üsküp şehrinde meydana gelen sel felaketinin ardından bölgeye ziyaret gerçekleştiren Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'a, İstanbul Büyükşehir Belediyesi temsilcisi ve Kızılay yönetim kurulu üyesi İsmail Hakkı Turunç eşlik etti. 

 

Birçok can ve mal kaybının yaşandığı sel felaketinde Üsküp Brezalılar Derneği ile birlikte 4 tır yardım malzemesi gönderen Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ulaşan yardımların ardından bölgeye giderek Üsküp Belediye Başkanı Hasan Kasap'la birlikte yerinde incelemelerde bulundu. 

 

Ziyarette bölge halkının sorunlarını dinleyen Başkan Aydın, yaşanan sel felaketinin ardından önceliklerinin yardım malzemelerinin hızlıca ulaştırılması olduğunu belirtti. Başkan Aydın ayrıca doğal afet sonrası hayatını kaybeden kişilerin ailelerine baş sağlığı, yaralılara ise acil şifalar dileklerini iletti. Başkan Remzi Aydın, "Evlad-ı Fatihan yalnız değildir. Yardımlarımızla birlikte dualarımız da buradaki kardeşlerimizle birlikte." dedi. 

 

TÜRKİYE'NİN YANINDAYIZ

Makedonya Devlet Bakanı Furkan Çako ile de bir araya gelen Başkan Remzi Aydın, Üsküp'te yaşanan sel felaketini ve Türkiye'de başarısızlığa uğrayan hain darbe girişimini konuştu. FETÖ'nün başarısız darbe girişimini anlatan Başkan Aydın'a Bakan Çako, Makedonya olarak Türk devletinin ve halkının yanında olduklarını söyledi.

Görüşmenin ardından Başkan Remzi Aydın, Bakan Çako'yla birlikte Üsküp'te Milli irade nöbeti tutarak destek veren vatanseverlere berat vererek teşekkür etti.

Kaynak/ Gophaber

günceleyen/Aydın Kömürcü 

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 5281 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: