Ana Sayfa » Belediyeler
BAŞKAN LOKMAN ÇAĞRI KAFE VE RESTORANLARI DENETLEDİ
05 Haziran 2020 Cuma 23:05


 Bağcılar’da kafe ve restoranlar denetlendi

Bağcılar’da koronavirüs salgını nedeniyle yaklaşık iki buçuk ayın üzerinde bir dönemdir kapalı olan,  1 Haziran’dan itibaren tekrardan hizmet vermeye başlayan kafe ve restoranlarda denetim yapıldı. Denetime katılan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Virüs bitmeden biz tedbirlerimizi bırakmıyoruz. Çoğunlukla kurallara uyulduğunu görmek bizi mutlu etti” dedi.

Bağcılar Belediyesi Kovıd-19 salgını ile mücadele kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Bağcılar Belediyesi, 2.5 aylık kısıtlamanın ardından normalleşme sürecine girildiği 1 Haziran’dan itibaren yeniden kapılarını açan kafe, lokanta ve restoranları denetledi. Bağcılar Meydan’da düzenlenen ve Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün de destek verdiği denetimlere Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı öncülük etti.

Çalışanlar uyarıldı

Eldivan ve Çağırıcı’nın önderliğinde girilen işletmelerde Bağcılar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı genelgeye uyulup uyulmadığını kontrol etti. Yetkililer, sosyal mesafe, hijyen şartları, maske takılması, masalar arasında 1.5 metre açıklık ve sandalye düzeni başta olmak üzere alınması gereken bütün tedbirleri yerinde inceledi. Ekipler, tedbirler kapsamında işletme sahipleri ve çalışanları hem bilgilendirildi hem de uyarılarda bulundu.

Tedbirleri bırakmıyoruz

Koronavirüs dolayısıyla sıkıntılı bir dönemden geçtiklerini söyleyen Başkan Lokman Çağırıcı, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatın normalleşmesiyle ilgili attığı adımla birlikte biz de Bağcılar Belediyesi olarak kafe, lokanta ve restoran gibi işyerlerinde denetimlerimizi yapıyoruz. Virüs bitmeden biz tedbirlerimizi bırakmıyoruz. Çoğunlukla kurallara uyulduğunu görmek bizi mutlu etti. Aldıkları tedbirlerden dolayı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bağcılar Belediyesi’nin salgınla mücadele çerçevesinde denetimleri önümüzdeki günlerde de devam edecek.

HABER:BAĞCILAR BELEDİYESİ  BASIN MÜDÜRLÜĞÜ



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 3759 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: