Ana Sayfa » İlçeler
Başkan Karabıçak; Derin Deşarj Hayal Değil!
06 Temmuz 2018 Cuma 22:49


 

 

 

Başkan Karabıçak; Derin Deşarj Hayal Değil!

Giresun Medya Platformu

)

 

Plajlarıyla ile ünlü Tirebolu'muzun en büyük ihtiyaçlarından olan Kanalizasyon atıklarından arındırılması ve Derin Deşarj Projesini hayata geçmeye hazırlanıyoruz.

Tirebolu Belediye Başkanımız Abdullah Karabıçak'ın göreve geldiği ilk dönemde 10 Milyon TL bedelli "İlk Planlı Kanalizasyon" çalışmasının hayata geçmesi ile başlayan seferberliği, uzun mesai harcadığı Derin Deşarj Projesinin bu gün yapılan ihalesi ile devam ediyor.

İller Bankasının İhale ettiği Derin Deşarj Projesini 8 Milyon TL Bedelle Akova Altyapı firması üstlenerek çalışmalara kısa sürede başlayacağını bildirdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Abdullah Karabıçak: “ Çevreci bir proje olarak nitelendirdiğimiz Tirebolu Belediyesi Derin Deniz Deşarj Projesi tamamlandığında ilçenin bütün kanalizasyon bağlantı şebekelerini bu projeye entegre edip tüm atık suların, kanalizasyon sularının denizin dibine ve deşarjını yapmış olacağız. Tirebolu, proje tamamlandığında gerek görüntü, gerek çevre ve gerekse alt yapı bakımından daha sağlıklı ve şehrin sahile bakan her noktasından denize girilebilir temiz bir konuma sahip olacak. Bu vesileyle projesini yaptığımız Tirebolu Belediyesi Derin Deniz Deşarjı Projesini normalden çok daha kısa sürede tamamlayarak ilçemizin hizmetine sunmayı planlıyoruz. Toplam 8 milyon TL’yi bulan bu mega projenin ilçemizin ilçemize ve bölgemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 5044 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: