Ana Sayfa » Belediyeler
Başkan Kadıoğlu Bando İle Karşılandı
14 Ocak 2016 Perşembe 16:34


 BAŞKAN KADIOĞLU BANDO İLE KARŞILANDI

Fahir İlkel İlk ve Ortaokulu, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu kahvaltıda ağırladı.

Esenyurt Balıkyolu Mahallesinde bulunan Fahir İlkel İlk ve Ortaokulu’nun kahvaltı programına Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal, Garanti Koza GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ergül Hacım katıldı. Kaymakam Ekrem İnci’yi ve Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu bando eşliğinde karşılayan Okul Müdürü Orçun Yılmaz, “Davetimizi kırmayarak bizleri onurlandıran Kaymakamımız Ekrem İnci ve Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na çok teşekkür ederim” dedi.

“Eğitim çocuklarımızın en büyük hakkıdır”

Okulun sınıflarını dolaşan Başkan Kadıoğlu; “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın iyi eğitim görmeleri için eksikleri birer birer tamamlayacağız. Eğitim çocuklarımızın en büyük hakkıdır. Cahilliğin en büyük düşmanı, yarınlarımızın umut ışığı olan çocuklarımızdır. Onlar için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz ve yapmaya devam ediyoruz” dedi.

Başkan Kadıoğlu, kendilerini bando takımı eşliğinde karşılayan Fahir İlkel İlk ve Ortaokul öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Günceleyen: Aydın Kömürcü



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6177 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: