Ana Sayfa » GİRESUN
Başkan Aksu, Yeni Yıl Mesajı
02 Ocak 2017 Pazartesi 00:08


 

Belediye Başkanı Kerim Aksu, büyük acıların yaşandığı 2016 yılının geride kaldığını belirterek, 2017 yılının umut, barış ve sevgi yılı olmasını diledi.

Başkan Aksu, mesajında şu görüşlere yer verdi;

“2016 yılında ülkemizde ve dünyada yaşanan olumsuzluklar, terör olayları, savaşlar, insan hakları ihlalleri, demokrasiye karşı yapılan müdahale içimizi acıtmıştır.

Ülkemizde ve dünyada yaşanan hiçbir olumsuzluk bizleri umutsuzluğa sevk etmemelidir. Terörün pençesinde bulunan çocukların kurtarılması, savaşların sona erdirilmesi, demokrasi ve hukukun egemen olması, dünyanın barış platformu olması en büyük dileğimizdir. Terörün ve savaşın yaşam hakkını yok ettiği şehitlerimizi, sivillerimizi saygıyla anarken, gazilerimize acil şifalar dileklerimi tekrarlıyorum.

Başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bizlere bağımsız bir ülke bırakan, atalarımızı da saygıyla, minnetle anıyorum.

En büyük güç, sevgidir. En büyük hazine barıştır. En büyük kazanç sağlıktır. Bu duygu ve düşüncelerimle, tüm halkımızın yeni yılını kutluyorum.”

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 5848 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: