Ana Sayfa » Belediyeler
BAŞKAN AKSU HALKLA KUCAKLAŞTI
13 Şubat 2019 Çarşamba 00:54


 BAŞKAN AKSU HALKLA KUCAKLAŞTI

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu Atatürk Meydanı’nda vatandaşlarla buluştu.

Halk gezilerine her zaman olduğu gibi devam eden Başkan Kerim Aksu Atatürk Meydanı’nda vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Vatandaşlara hal hatır soran Başkan Aksu aynı zamanda talepleri tek tek dinleyip not aldı.

Başkan Aksu; ‘’Atatürk Meydanı bizim 2009 yılında ilk göreve geldiğimizde yeniden yapma sözü verdiğimiz bir yerdi. Eskiden burada insanlar rahat oturup sohbet edip çayını kahvesini içemiyordu. Şehirleri meydanlarla hatırlarsınız. Giresun Atatürk Meydanı bugün herkesin en uğrak yerlerinden biri haline geldi. Biz belediye olarak çalışmaya devam ediyoruz. Ben sadece seçim zamanları sahneye çıkan biri değilim. Ben her zaman halkla beraberim. Vatandaşlarımızın beni arayıp yanıma gelmelerine gerek kalmadan zaten caddelerde sokaklarda çok kolay bana ulaşıp taleplerini iletebiliyor. Biz bütün vatandaşlarımıza eşit mesafede davranıp hukukun el verdiği bütün işlerini çözmeye çalıştık. Halkta bizi bu yüzden destekleyip seviyor. Ben bu şehrin çocuğuyum, bu şehirde doğdum bu şehrin yollarında büyüdüm, bu memlekete hizmet etmek benim için en büyük onur. Benim derdim hiçbir zaman seçim olmadı benim derdim her zaman Giresun oldu. Şehrimizin gelişimine katkı sağlamak ve kalıcı eserler bırakmak en büyük önceliğimiz’’ diye konuştu.

Vatandaşlar Başkan Aksu’ya yaklaşan seçimlerde destek sözü verirken, yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik ettiler.

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6511 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: