Ana Sayfa » Siyaset
BAŞKAN AKSU’DAN TEYYAREDÜZÜ ORTAOKULUNA ZİYARET
21 Aralık 2018 Cuma 19:49


 

BAŞKAN AKSU’DAN TEYYAREDÜZÜ ORTAOKULUNA ZİYARET 

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu okul ziyaretlerine Teyyaredüzü Ortaokulu ile devam etti. Okul Müdürü Yusuf Tanış, Aile Birliği Başkanı Zeynep Çetin, Komisyon Başkanı Ayhan Kılıç ve öğretmenler tarafından kapıda karşılanan Başkan Aksu okulların ihtiyaçlarını karşılamanın, çocuklarımıza iyi bir eğitim imkânı sağlamanın toplumun ortak sorumluluğu olduğunu söyledi.

Başkan Aksu yaptığı konuşmada, ‘’Öncelikle davetiniz ve bizim için yaptığınız hazırlıklar için teşekkür ederim. Göreve geldiğimiz günden bu yana eğitim öğretime her zaman destek olduk. Giresun’da benim gitmediğim, hizmet vermediğim okul yoktur. Bunun yanı sıra köylerde ve ilçelerdeki okullarında birçok talebine karşılık verdik. Daha önce bu okula yine gelmiştim. Okul bahçesinde bulunan çeşmenin yapımı ve birçok talebin karşılanmasında yardımcı olmuştum. Bugün buraya yine sizlerin taleplerini dinlemeye geldim. Her zaman daha iyi bir eğitimi savunduk ve bu doğrultuda okullarımıza destek sağladık. Çocuklarımızı bir dünya vatandaşı olarak yetiştirmeliyiz. Onlara iyi eğitim imkânı sağlamak hepimizi öncelikli görevidir. Sizlerin de çocuklarımızın gelişimine destek sağladığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim’’ diye konuştu.

Okul Aile Birliği Başkanı Zeynep Çetin ise, ”daha önceki yıllarda benim çocuğum Şehit İsa Yüksel İlköğretim okulunda eğitim görüyordu, başkanımız yine ziyarete gelip orada da bize destek sağlamıştı. Eğitime ve gelişime verdiği destek için kendisine teşekkür ederim” şeklinde konuştu. Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Kerim Aksu’ya sevgi gösterisinde bulunan öğrenciler, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 5730 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: