Ana Sayfa » Güncel
Başakşehir'de STK lar Kemal AYDIN Diyor.
15 Aralık 2013 Pazar 12:53
Başakşehir Belediye Başkan Aday Adayı Kemal AYDIN 10 Yıllık geçmiş dönem Bahçeşehir Tecrübesi ile tercihe daha yakın...

          Efsane  Geri Dönüyor

Başakşehir Belediye Başkan aday adayı Kemal AYDIN, 10 yıldır Bahçeşehir'lilere yaşattığı mutluluğu Başakşehirlilere de yaşatmak istiyor.

            Siyasi kariyerinde hiç başarısızlığı olmayan, erken yaşta büyük tecrübe sahibi olmuş bir kişi. CHP'ye genel başkanın daveti ile 2008 yılında katıldı. Bahçeşehir'de iki dönem CHP'ye karşı Anavatan adayı olarak seçim kazandı….Bölgedeki  STK ların ve kanaat  önderlerinin de baskısı ile Önümüzdeki 2014  yerel seçimlerde  BAŞAKŞEHİRDE aday gösterilmek isteniyor. Başakşehirde  Bulunan Dernekler: Kars-Ardahan-Iğdır Sosyal Yardımlaşma Derneği, Bitlis İli Derneği, Malatyalılar Derneği, Amasyalılar Derneği, Adıyamanlılar Derneği,Başakşehir Giresunlular Derneği, Karadenizliler İş adamları Derneği, Tokat Acı su Köy Derneği, Tokat Zile Köyleri Derneği, Ordu  Korgan Derneği, Malatya Pötürge Büyüközder  Derneği, Tirebolu Yağlıkuyumcu Köyü Derneği, Samsun Havza Gidirli Köyü Derneği,Minübüsçüler Derneği, Başakşehir Cem evi Derneği, Rumelililer Kooperatifi, Hz.Ali Camii, Alemdar Camii, İmamoğulları Camii,Hz.Ebubekir  Camii, Amasya Taşovalılar Derneği, Boğaziçi Siteleri,Akder, İmar Mağdurları,Ordu  Mesudiyeliler Derneği Temsilcileri  ile yaptığı görüşmeler ve toplantı sonrası  Konuyla  ilgili açıklama yapan Kemal AYDIN :

              Başakşehirli  hemşehrilerim son bir yıldır, aday olmam için üzerimde yoğun bir baskı kurdu. İstanbul'un her yerinde olduğu gibi hızlı betonlaşma ve yeşil alan tahribatı, Başakşehir mahallesinde de yaşayanların korkulu rüyası oldu. Özellikle seçmenler yerel ve merkezi yönetimin tek partide toplanmasıyla, nasıl bir rant canavarına dönüştüğünü gördüler. Siyasetçilerin buyurgan ve otoriter tavırlarından sıkıldılar. Vatandaş evinin önünde yapılacak bir yapı ile ilgili söz sahibi olmak istiyor. Kendisini dinlemeyen, karar sürecine katmayan belediye başkanı istemiyor. Bu kişi kendi kardeşi de olsa artık tahammül edemiyor. Yoksa bana hangi parti olursa olsun, git aday ol sana çalışacağımıza şeref sözü veriyoruz demez bu insanlar.

 Çilesini çekmiş, çamurunda batmış, ayazında titremiş o tertemiz Anadolu insanını ranta karşı korumak için; Başakşehir mahalle sakinlerinin sırtındaki kambur olan yönetim şirketi problemini çözmek için, Başakşehir'de oturmak üzere ev alan vatandaşın ''dairemin önüne acaba ucube gibi betonarme bloklar dikerek manzaramı ve oksijenimi keserler mi!'' diye kaygılanan insanların kaygılarını gidermek için, velhasıl Bahçeşehir halkına 10 yıl yaşattığım mutluluğu Başakşehir'e, Şamlar'a, Ziyagökalp'e, Altınşehir'e, Güvercintepe'ye, Şahintepe'ye yaşatmak için yola çıktım. Umarım bu süreç siz değerli hemşehrilerimin isteği doğrultusunda sonuçlanır. Halkımızla birlikte omuz omuza, kol kola çalışarak Başakşehir Belediyesini vatandaşa iade ederiz. Bu vesileyle  Başakşehirlilere sevgi ve saygılarımı sunarım.

 

HABER MERKEZİ.



Etiketler : Başakşehir'de, STK, lar, Kemal, AYDIN, Diyor.,


Bu Haber Toplam 9681 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: