Ana Sayfa » Duyurular
Bahri Kaya'dan Giresun'a Uyarı
12 Ağustos 2011 Cuma 06:39
Bahri Kaya uyardı; "Giresunspor kayyuma kalırsa, sonun başlangıcı olur. Asıl kriz o zaman başlar"

Ulusal basında çıkan “Giresun’da Kriz var” yazısı , Giresunspor severlerde şok etkisi yaptı.Giresunspor’un şu anki halini gözler önüne serdi.

Giresunspor Teknik Direktörü Bahri Kaya dobra dobra Giresunspor’un gerçeklerini gözler önüne serdi.Masaya yatırılan Giresunspor’un bugünkü durumunun, hiçte göründüğü gibi olmadığı görüldü. Bahri Kaya ile yapılan söyleşide ana başlıkları ile işte Giresunspor’un bugünkü hali..

Bahri Kaya, mevcut kadroya katılacak  5-6 tane futbolcu ile Süper Lige çıkarız..

Geçen sezon ikinci yarısında mevcut kadromuzda bulunan oyuncular ile bu sezon için anlaşmıştık. Fazla kaybımız olmadı. Bu kadroya katacağımız 6-7 futbolcu ile Süper Lig’e çıkmayı istiyoruz..

Geçen yıl oynadığımız maçlarda şike ile ilgili konu yok!

Giresunspor olarak geçen sezon oynadığımız müsabakalarda şike ilgili bir konu yok.Bizler Bank Asya Liginde geçen yıl ikinci yarının en başarılı 3 takımından biriyiz.Ligin bitimine iki hafta kala ligde kalmayı da garantilemiştik zaten.Altay, Akhisar ve Kartal’ı eze eze yendik. Şaibeye yönelecek bir durum yok.Başkan ve Başkan Yardımcımızın kısa sürede serbest bırakılacağına inanıyorum.

Parasızlık yönetimi istifa ettirdi.İstediğimiz oyuncuları alamadık!

Başkan ve Başkan Yardımcımızın cezaevine girmesiyle kriz başladı. Parasızlık baş gösterdi.

Yönetim de istifa etti.Kongre kararı alındı. Dış transfer çalışmalarımız olumsuz etkilendi.Parasızlık transferin önünü kesti.İstediğimiz oyuncuları alamadık.İç transferde anlaştıklarımızla da sıkıntı yaşamaya başladık.

Her türlü olumsuzluğa rağmen görevimize devam ediyoruz.

Bu yol yine her türlü olumsuzluğa rağmen, umudumuz tükenmedi.Transfer ayının bitmesine 20 gün var. Kongre sonunda başkansız kalmamayı istiyoruz.Yapacağımız 2-3 takviye ile yine hedefimize yürümek azmindeyiz.

Taraftar desteğini çok az hissediyoruz

Taraftar desteğini son günlerde az hisediyoruz. Camianın ve taraftarın desteğini daha gür hissetmeliyiz.Bu takıma sahip çıkılmalıdır.

Geçen sezondan alacaklar duruyor

Geçen sezon takımda oynayan oyuncuların, geçen seneki alacakları, bu sezonki peşinatları ödenmediği halde inanılmaz özveri gösteriyorlar..Oyuncularım üstüne düşen fedakarlığı yapmaya devam ediyor.Hala Giresunspor’un kampındalar..

Teknik heyet 6 aydır maaş alamıyor..

Bizler teknik heyet olarak 6 aydır maaş alamıyoruz.Bizler de oyuncular gibi üzerimize düşen fedakarlığı yapıyoruz.Çok sabrettik.Bu sabrı geçen yıl küme düşme endişesi içinde de yaptık.

Geçen yıl takımı yarı yolda bıraksaydım, Giresunspor küme düşecekti.İyi ki bırakmamışım.O sabrı hala hep beraber sürdürüyoruz.

Giresunspor kayyuma kalırsa asıl kriz o zaman olur!

13 Ağustos’ta Giresunspor başkan bulamayıp, kayyuma kalırsa sonun başlangıcı olur. Asıl kriz o zaman olur. Giresunspor için şu an kaybedilmiş bir şey yok. Yönetimin belli olmasıyla dış transfer yapma imkanımız doğar. Bu sürede istediğimiz oyuncuları Giresunspor’a kavuştururuz.

Lige başlamak için 500 bin TL yeterli..

Bu da geçen sezondan kalan alacaklar..

İç ve dış transfer oyuncularının alacaklarını biraz erteledik. Ekim, Kasım aylarından sonra ödemeler başlıyor. Geçen sezondan kalan alacaklar için hem de lige başlamak için acil 500 TL’ye ihtiyaç var.

Giresunspor’u fazla borcu varmış gibi gösteriyorlar!

Giresunspor’un çok fazla borç yükü  varmış gibi gösterip sahipsiz bırakmak istiyenler var..Giresunspor’un 6-7 milyon yeni geliri olacak! 13 Ağustos’ta Yeşil-Beyazlı ekibin başkanına kavuşması ile krizin büyük bölümü çözülecektir. Futbolculara ve teknik heyete lige başlarken dağıtılacak 500 bin TL, krizi daha da sonlandıracaktır..



Kaynak: Zeki AL Etiketler : Bahri, Kaya'dan, Giresun'a, Uyarı,


Bu Haber Toplam 8026 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: