Ana Sayfa » Belediyeler
Bağcılar ailesi sahur sofrasında buluştu
08 Haziran 2017 Perşembe 22:18


Bağcılar ailesi sahur sofrasında buluştu

Bağcılar ailesi, Bağcılar Belediyesi’nin Kirazlı Ramazan Etkinlik Alanı’nda düzenlediği Sahur Programı’nda aynı sofrayı paylaştı.

Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen sahur programında yöresel ürünlerden tadan davetliler birbirleriyle bolca sohbet etti. Programda bir konuşma yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, müminler olarak mübarek Ramazan ayının bereketinden en iyi şekilde faydalanmaya çalıştıklarını belirtti. Kurdukları iftar sofralarında her gün 5 bin hemşehrisini ağırladıklarını da ifade eden Çağırıcı, her yaştan hemşehrisine yönelik kültürel etkinlikler gerçekleştirdiklerini söyledi. Bağcılar’da Ramazan ayını her yıl anlamına uygun programlarla yaşadıklarını da ifade eden Çağırıcı, “Allah (c.c) tuttuğumuz ve tutacağımız oruçlarımızı kabul etsin. Ramazan ayı günahlarımızdan arınmamıza vesile olsun” dedi.

‘’SOSYAL MEDYA ARACILIĞIYLA HASRET GİDERDİLER”

Bağcılar Belediyesi farklı bir uygulama gerçekleştirerek, sahur programını sosyal medya aracılığıyla canlı yayınladı. Türkiye’nin dört bir yanından cep telefonları aracılığıyla yayına katılanlar mesajlarını ileterek akraba ve tanıdıklarıyla hasret giderdi.  Programda Bolu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Şef Aşçılar Derneği’nin karpuz ve kavundan yaptıkları görsel çalışmaları ilgi gördü. Gösteri sırasında Başkan Çağırıcı’nın resmi de karpuz üzerine çizildi.

Programa AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile ilçe sakinleri katıldı.

 günelleyen: Aydın Kömürcü

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 5399 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: