Ana Sayfa » Belediyeler
Bağcılar’daki okullarda yarıyıl temizliği
04 Şubat 2017 Cumartesi 23:14


Bağcılar’daki okullarda yarıyıl temizliği

Bağcılar’da, yarıyıl tatiline giren ilk-orta ve liseler Bağcılar Belediyesi'ne bağlı 30 kişilik ekip tarafından baştan sona temizlenerek yeni eğitim dönemine hazır hale getirildi.

Bağcılar Belediyesi, ilçede yarıyıl tatiline giren ilk-orta ve liselerin genel temizliğini yaptı. 180 bin öğrencinin eğitim gördüğü Bağcılar'da, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'ne bağlı 30 kişilik ekip okul binalarını ve öğrencilerin sıkça kullandığı sınıfların, depoların, laboratuarların, lavaboların ve öğretmen odalarının temizliğini yaptı. Köpüklü suyla baştan sona yıkanan okullarda yine bakterilerin yoğun bulunduğu yerler ise ilaçlandı.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN VE ÖĞRETMENLERİMİZİN SAĞLIĞI ÖNEMLİ” 

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, öğrenciler ile öğretmenlere hijen ve güvenli bir eğitim ortamı sağlamak için çalıştıklarını söyledi. Bu amaçla yaz tatilinde olduğu gibi sömestri tatilinde de temizlik faaliyetlerini gerçekleştirdiklerini ifade eden Çağırıcı, “Eğitim her zaman önceliğimiz oldu. Öğretmenlerimiz ve yavrularımızın sağlığına önem veriyoruz. Kaliteli ve sağlıklı eğitim yuvaları kazandırmaya çalışıyoruz. Okullarımızın temizliğine dikkat ediyoruz. Hepsine ikinci yarıyılda da başarılar diliyorum” dedi.

 

 Haber: BAĞCILAR BELEDİYESİ



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 10301 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: